Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool, 3 oyuncusuna gün içerisinde kulüp arıyor.

Marko Grujic

Harry Wilson

Xherdan Shaqiri

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe 2 yılda Eljif Elmas ve Vedat Muriqi'yi sattı, 40 milyon euro gelir elde etti, Galatasaray bunu yapabildi mi?"

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk
Evet şike yapmayı bilmiyoruz, transferin normalini yapamıyoruz bırak şikesini

ben suna karsıyım.1.98 forvet aldılar,kimse tanımıyo.tanrı muameelesi gördü forumda.eksikleri pivotmuş,100 orta yapılır hepsi isabetli olur ve gol olurmus.adam daha maca bile cıkmadı,belki erol malı oynatmıycak bile.bizim kadromuz eksik,ama fatih hoca sanki daha önce hiç sorun halletmemiş gibi,kalleşleri yenmemiş gibi fener şampiyon sahaya cıkmayalım tarzında bi esinti var forumda.biz hadi 2 maçtır araplardan,eksiklerden ötürü sıctık.fener ilk macı hakemle aldı,gecenki macı da 2-0dan veriyodu,top oynamadılar.4 haftadır ne oynuyolar taraftarı da anlamamıstır.ancak transferle ruyalanıyolar

Fenere uçar kaçar diyeni fazla görmedim forumda, sadece eksik yerlerini doldurdular ve bunlar övülüyo. Haklılar, Galatasaray kulübü biat üzerine kurulu olsa bizde fenerbahçe gibi başarıslığa mahkum oluruz. Bu benimde mensup olduğum taraftar allaha şükür beyin ile gidiyo, yapılan yanlışlar var ortada. Her sene Fatih Terim kurtaramaz, her sene muslera çıkıp şampiyonluk alamaz.

Şunu da söyliyim 2 senedir ne oynadığımız da belli değil, güzel futbol izlemeyeli çok uzun bir zaman oluyor bizim için.

Liverpool, 3 oyuncusuna gün içerisinde kulüp arıyor.

Pırıltılar

Marko Grujic

Pırıltılar

Harry Wilson

Pırıltılar

Xherdan Shaqiri

Grujic'i kiralamayanın otobüsü devrilsin.

Perşembe akşamı "bu kadro lige yeter" diyen de hoca, pazar akşamı yenilince "yoğun mac trafiğini kaldıramadı kadro" diyen de hoca. Sol tarafa Babel'i isteyen hoca, "illa ardayı alın" diyen de hoca (üstelik yonetim istemezken). Şimdi sola "niye onyekuru tarzı adam alınmadı" diye küfür yiyen yonetim... Tamam yonetim rezalet ama hoca da oyle maalesef.
İleri top taşıyamayan takımda, koşu, pres, pas yapamayan 2 forvetle 4-4-2 ye donen hoca kusura bakmasın ama lig 5 sene oncenin ligi değil. En dandik takım bile alan kapatabiliyor artık ya da kapatmaya calışıyor. 2 sene şampiyon olurken super bir top oynayarak değil, seyircinin ittirmesiyle oldugumuzun kafamıza dank etmesi icin pandemi gerekiyormuş.

kanat bile alamadılar, ortasaha yedeği yok. Stoperde bile yedek yok. Kadro inanılmaz dar. Eğer birkaç sakatlık daha olursa bu takım küme düşme hattına bile inebilir. Gerçekten şok durumdayım. Bunlar ne planlıyor söyliyim. Hocayı istifaya ve başarısızlığa zorluyorlar. Tarihe kara leke olarak geçti bu yönetim.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt