Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca Süren döneminde de aynı şeyi yaptı.Bir türlü sözleşme yenilemedi.O dönemki açıklamalara bakın.Birand’ın programında açık açık sormuşlardı uefa kupası özel programında.Verdiği cevaplar inanılmaz saçmaydı.Ortada sebep yokken gizem yaratmayı ve gerilim yaratmayı çok seviyor hoca.

Egosu yüksektir genelde TEK o olcak.
Malesef, zaten GS bunu zengin yapti.

Sampiyon oldu , Eyvallah cok basarili bir antrenör ama harcadigi paralarida dikkate almak gerekir!
Birde 2000‘den sorna Avrupada basarisiz , Aysal dönemi haric.

kanat bile alamadılar, ortasaha yedeği yok. Stoperde bile yedek yok. Kadro inanılmaz dar. Eğer birkaç sakatlık daha olursa bu takım küme düşme hattına bile inebilir. Gerçekten şok durumdayım. Bunlar ne planlıyor söyliyim. Hocayı istifaya ve başarısızlığa zorluyorlar. Tarihe kara leke olarak geçti bu yönetim.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orta saha yedegini gectim direk banko orta saha alinmadi, Taylanla falan olmaz o is.

IMG_20201005_171307.webp

Sperman'e yenildik yapacak bir sey yok

Ejkh8PmXsAwwRio

Transfer pîri üstadın alkollüyken var ettiği takımı ayık kafa ille hiç ettiler.

Şimdi baktığın bu cümlen doğru.

Onun aldığı adamlar ile şampiyon olduk, onun yaptığı sözleşmelere vb şeylere girmiyorum. Ama taraftarın ana avrat sövdüğü, kimsenin sevmediği adam 2 senelik şampiyonluğumuz da baş roldür.

Fenere uçar kaçar diyeni fazla görmedim forumda, sadece eksik yerlerini doldurdular ve bunlar övülüyo. Haklılar, Galatasaray kulübü biat üzerine kurulu olsa bizde fenerbahçe gibi başarıslığa mahkum oluruz. Bu benimde mensup olduğum taraftar allaha şükür beyin ile gidiyo, yapılan yanlışlar var ortada. Her sene Fatih Terim kurtaramaz, her sene muslera çıkıp şampiyonluk alamaz.

Şunu da söyliyim 2 senedir ne oynadığımız da belli değil, güzel futbol izlemeyeli çok uzun bir zaman oluyor bizim için.
guzel futbolu pandemiden önceki 8 haftada izledik ama tarihin tozlu sayfalarına karıstı.taraftar kolay unutur,su an ilk 3 haftayı da unuttuk.şimdi alanya macı ile yine hoca birilerini sahaya sürer,4-5 hafta iyi gideriz,iyi oynarız,sonra en ufak takılmada o iyi oyunda unutulur.bu böyle sürer gider.

Yahu kiralık veya satın alma zorunlu kiralama gibi bir yöntem ile iki tane topçu bulamadı mı bizimkiler gerçekten? Bir tane orta saha bir tane de hızlı kanat alacaksın arkadaş bu kadar basit. Galatasaray gibi bir takım için çok mu zor bu? Hani en yüksek limit bizdeydi? Hani en düşük limit fenerdeydi? Nasıl oluyor abi bu? 12 senedir cl'ye gidemeyen, 7 senedir şampiyon olamayan hatta kupa kazanamayan fener nasıl 20 tane oyuncu alabiliyor da biz 2 tane oyuncu alamıyoruz? Benim aklım mantığım bunu almıyor. Birisi detaylı olarak açıklayabilir mi bana bu nasıl oluyor?

Yahu kiralık veya satın alma zorunlu kiralama gibi bir yöntem ile iki tane topçu bulamadı mı bizimkiler gerçekten? Bir tane orta saha bir tane de hızlı kanat alacaksın arkadaş bu kadar basit. Galatasaray gibi bir takım için çok mu zor bu? Hani en yüksek limit bizdeydi? Hani en düşük limit fenerdeydi? Nasıl oluyor abi bu? 12 senedir cl'ye gidemeyen, 7 senedir şampiyon olamayan hatta kupa kazanamayan fener nasıl 20 tane oyuncu alabiliyor da biz 2 tane oyuncu alamıyoruz? Benim aklım mantığım bunu almıyor. Birisi detaylı olarak açıklayabilir mi bana bu nasıl oluyor?
Hoca kiralık istemediğini söyledi.

guzel futbolu pandemiden önceki 8 haftada izledik ama tarihin tozlu sayfalarına karıstı.taraftar kolay unutur,su an ilk 3 haftayı da unuttuk.şimdi alanya macı ile yine hoca birilerini sahaya sürer,4-5 hafta iyi gideriz,iyi oynarız,sonra en ufak takılmada o iyi oyunda unutulur.bu böyle sürer gider.

İstikrar yok o yüzden olmuyo, pandemi bir tek Galatasaray'a yoktu bütün takımlar etkilendi. Bir gaz ile gidiyoruz hep, Galatasaray kulübünün 2012'den beri bir sistemi yok. Gelen şampiyonluklar hep ite kaka, bu gerçekleri görüp şapkayı öne koymakta yarar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt