Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasten yapıyolar renkdaş. Başka açıklaması yok. Bu sene başarı istemiyorlar. Amaç hocanın bırakıp gitmesi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman hoca bı zahmet oturup düşünsün neden bırakmami istiyorlar diye.

1 değil 2 değil hocanın çalıştığı tüm yönetimler hocadan nefret etmiş bir şekilde hepsi tekmeyi basmış.
Buna tüpçü ve İtalyan kulüp başkanları da dahil

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Daha 50 gun var dediği zaman da 50 gun yoktu.

Rangers maçı sonrası açıklamaları tekrar dinle renktaş.Hoca kiralık istemiyorum diyor.Bu kadro içerde bize yeter bir şekilde oynarız diyor.
Hoca da hatalı o vakit. Kiralık Onyekuru ile şampiyon oldun ve başka türlü de transfer yapamıyoruz. Ne demek kiralık istemem. Hocada da hata var o vakit. Bu kadro ile içeride bir şekilde oynarsın evet ama 5. olursun.

tinerciler yaforvetyaistifa diye tag acmıslar bizim yönetim onların yönetimde olsaydı acaba ne yaparlardı düşünmeden edemiyorum tinercilerin baskanı iyi niyetle bi sürü adam aldı birde

Yarın çıkıp bir kez daha “Taraftar store’dan alışveriş yapsın” deseler şaşırmam.

Falcao Diagne Belhanda Feghouli kadro disi kalmali. Radikal kararlar almazsak gelecek seneyi de kaybedecegiz

Çok net olarak Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak'ın taraftardan aldıkları ilgiyi yanlış yönlere çekerek bi yerlerinin kalktığına şahit oluyoruz. Çok yanlış anlamışlar bu destekleri, bu liselilere karşı onları savunmaları filan.

İnsan bi anda yere öyle bi çakılırki bi daha toplayamazsın, kendilerine gelmediler düşüşleri çok ağır olucak.

Terim, Cengiz'in malum yerlerine bir şeyler yapmış galiba yoksa bu transfer döneminin başka bir açıklaması olamaz

Fener sanirim 18 oyuncu almis, 2 tane daha alacaklarmis. Herifler baslarim sizin limite deyip tum kadroyu yenilediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt