Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Adamlar cikip bilgi bile vermedi bilgi. 2 aydir oyaladilar utanmaz herifler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Domaç Bey iyi konuşmuş tebrikler ama az konuşmuş. Stopersiz de bıraktı bu yönetim.
bende abdürrahime diyorum ki mayıs ayını beklesin her sey cok güzel olacakDolmuşçu 2,3 saate çıkar GS taraftarları bizi affetsin limitler cart curt falan der sonra Ocak ayını bekleyin her şey çok güzel olacak falan der..
Çıkıp ffp var para yok diye açıklama yaparlarsa suratlarına tükürmek lazım, kadro yeterli derlerse de de hocanın son açıklamasını dinletip bu sefer balgam tükürmek gerekir.Doumbia bedava kiralandı
J.Mario bedava kiralandı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamlar cikip bilgi bile vermedi bilgi. 2 aydir oyaladilar utanmaz herifler.
İbra olmadıklarında bile destek olduk. İyi niyetliler dedik ama geldiğimiz noktaya bakÇok net olarak Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak'ın taraftardan aldıkları ilgiyi yanlış yönlere çekerek bi yerlerinin kalktığına şahit oluyoruz. Çok yanlış anlamışlar bu destekleri, bu liselilere karşı onları savunmaları filan.
İnsan bi anda yere öyle bi çakılırki bi daha toplayamazsın, kendilerine gelmediler düşüşleri çok ağır olucak.
Bunun peşinde düşmeyecek miyiz şimdi. Banka ile anlaşma felan dediler araya kaynattılar haberleriFener sanirim 18 oyuncu almis, 2 tane daha alacaklarmis. Herifler baslarim sizin limite deyip tum kadroyu yenilediler.
Malatyaya gittiBari evlat Semih gelsin ya. Transfer krizine girdim
Alooooo fakirik fakirik. Kimse görmuyor bizi cebine koyimLiverpool, 3 oyuncusuna gün içerisinde kulüp arıyor.
Marko Grujic
Harry Wilson
Xherdan Shaqiri
İbra olmadıklarında bile destek olduk. İyi niyetliler dedik ama geldiğimiz noktaya bak
Bari evlat Semih gelsin ya. Transfer krizine girdim