Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek = Mayke- 1,5m paraya biter bu iş.

Orta saha = Badou ndiaye - 6m + çer çöp takas ile verilmeli

Forvet = Luiz Adriano kiralık yada 7m paraya biter bu iş

Galatasaray'ın bu sezon ligde yediği 15 golün 8'i kafa vuruşlarından geldi.

Uzun boylu stoper şart bu takıma.
Uuzun boylu olması değil beyni ve nerede duracağını bilen stoper lazım.

Semih her kafa golünde altıpasta bomboş bekliyor , adam tutmuyor , tutması gereken adamın belinde zıplamaya çalışan bir adet sabri var.

Flaşlar patladığında top ağlarımıza giderken , Semih'in gözleri topa vuran adamda , 2 sn sonra ise semih olay yerinden uzaklaşıyor sanki hiç kabahati yokmuş gibi..

Sağ bek = Mayke- 1,5m paraya biter bu iş.

Orta saha = Badou ndiaye - 6m + çer çöp takas ile verilmeli

Forvet = Luiz Adriano kiralık yada 7m paraya biter bu iş

Mayke'nin sozlesmesi bu ay sonu bitiyo yani bonservis odenmeden alinabilir ama yinede sag beke kimsenin kafasindan soru isareti getirmeyecek bir sag bek alinmasi lazim.

Badou'ya 6m biraz fazla

Uuzun boylu olması değil beyni ve nerede duracağını bilen stoper lazım.

Semih her kafa golünde altıpasta bomboş bekliyor , adam tutmuyor , tutması gereken adamın belinde zıplamaya çalışan bir adet sabri var.

Flaşlar patladığında top ağlarımıza giderken , Semih'in gözleri topa vuran adamda , 2 sn sonra ise semih olay yerinden uzaklaşıyor sanki hiç kabahati yokmuş gibi..

oturup aglasin mi? o zaman da solla rakip kaleye #cakamaz

Bence maksimum 1 kişi ya alınır ya da alınmaz. Hiçrşeyin değişeceni sanmıyorum. Belki ucuz scout transferi olabilir. İtirazım olmaz bu tarz transfere. Ama sanmıyorum

Serdar müzmin olduğu için alternatif vasıfsız bir stoper alınır diye düşünüyorum.

Boşuna ümit besliyorsunuz burada.

Yine gidecekler nerede mal nerede gereksiz nerede sakatlık sorunu yaşayan futbolcu varsa alacaklar.

Dursun muhtemelen çoktan Ekici için anlaşmıştır, hatta kankası TS başkanına para kazandırmak için sezon sonu kontratı bitecek adamı bonservis ödeyerek şimdi bile alabilir bu başkan bozuntusu.

Not: Ekici inşallah alınmaz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Serhat Ulueren oturma organindan element uydurup duruyor arkadas..

Neymis Sinan Gümüs disiplinsizlik yapinca kadro disi kaliyormus, Sneijder yapinca birsey yokmus.

Burda bariz sekilde algi operasyonu yapiliyor. Türk milleti neden buna izin veriyor anlam veremiyorum.

Sneijder bugün cikti, ne yapti veya daha önce neler yapti kadro disi kalsin.

Ardindan Ronaldo ile ayni para aldigini iddia ediyorlar yilda.

Algi operasyonun babasi, ISID başkanı bile böyle manipüle etmez.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Medya TFF ile birlikte kulübün anasini aglatiyorlar.

Taraftarin saf olunca algi operasyonu kolay.

Her hafta ofsayt golü ye ve hala gel burda teknik taktik tartis. Gerçi onu da yapiyorsunuz, yaptiginiz tek sey onu bunu kesmek maksimum ama o ayri konu.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Dünkü mac gene gösterdiki bu takima cok fazla transfer sart, bir iki oyuncu ile olmaz bu is, en kötü ihtimal ilk 11 icin 5 transfer sart.

Ben burda bircok arkadasi malesef anlayamiyorum, ya cidden Futbol dan anlamiyorlar, yada hic izlemiyorlar.

Galatasaray da su an en az 5 oyuncu var, ve bunlar malesef coooook yetersiz.
Semih Kaya, Selcuk Inan, Sabri Sarioglu, Cavanda, Chedjou

Ve Selcuk ile Sabri nin zaten cok güclü medya var, herkes elestirilir medya da, bu ikili hic bir zaman edilmez.
Sonra gidiyorsunuz nerde müzmin sakat oyuncu varsa topladik
Serdar Aziz, Sigthorson, Tolga Cigerci

Ve bizim icin cidden yeterli mi diye sorarsak bu oyuncular da var
Carole, Linnes, Nigel de Jong, Yasin, Hakan Balta

Sonuna gelirsek, verdiklerimiz para icin istedigimizi alamiyan ismler ise
Wesley Sneijder ve Podolski...

Takimda kim kaliyor ?
Muslera ile Bruma.

Ben burda malesef sucu fazla Hoca da göremiyorum. Maksimum bunu oynayabiliriz bu kadro ile. Takim hem cok yasli, hem cok müzmin sakat ile dolu, üstellik yillardir insani deli eden Oyuncular ile mecbur kaliyoruz. Tam iyi gidiyoruz Chedjou iki gol yediriyor bjke ye karsi. Selcuk a baskak, nerdeyse karsi takima Sabri ile assist kazandirma pesinde. Carole < Telles, basbaya Carole cok top kapamayan, ve sol kanadi Osmanli ya Otoban yaptiran isim dir.

Ve yetmemis gibi Hakem ler de bizi okadar güzel dogramayi biliyorlar ki...

önümüzdeki alanya maçını alıp zürve yarışından uzaklaşmamak gerekli, devre arasında iyi bir hoca ile anlaşıp forvet,defans,orta saha almamız gerekli sneijder çine gidecekse gitsin chedjou zaten yok muhtemelen gidecek onuda çine kakalarsak gelecek paralar ile satın alma opsiyonlu oyuncu kiralama yönüne gidilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt