Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
190 üzerinde defans ve iyi bir dos lazım.

Fmcilere bıraksınlar şu transferleri :D

Serhat Ulueren sneijder'in çin'e satilmasina maliyetinden dolayi sicak bakiliyormus diyo ve chedjou fransa ligine gidecegi kesin olarak bakiliyormus

1540834_Galatasaray_SK.jpg

Sözlesmesi bitecek adamlardan makul olanlari devre arasi düsük ücretlere almamiz lazim.

Asamoah Juventus'ta hic forma sansi bulamiyor, fazla israr edeceklerini zannetmiyorum. 1.5 yilligina satin alma opsiyonuyla kiralanabilir.

Olmazsa Milan'dan Bertolacci veya Monaco'dan Traore takviyesi yapilmali.

Forvet ve sag kanat konusunda kararsiz kaldim. Podolski saglamsa bu takimda her türlü oynar diye düsünüyorum. Iyi kötü skor üreten Yasin de var.

Forvet veya sag kanat ikisinden birisini alip digerini de Yasin/Podolski duruma göre götürür herhalde.

5 transferden asagisi kurtarmaz. Eldeki cöplerden de kurtulmamiz lazim.​

Osmanlı'dan Ndiayeyi alacaksak Tiago Pintoyu da alalım.

Tek sol bek Carole olmamalı

Tüm türkiye ligindeki oyunculari toplayalim. Gecmiste cok iyi katki sagladilar.

CL'i hedefleyen takimlar icin müthis isimler, müthis.

Eduardo Vargas'ı ister misiniz? Ben isterim şahsen. Yetenekli bir oyuncu ama bir türlü kulüplerde istediği performansı gösteremedi. 27 yaşında, bizde patlama yapabilir.

-----------------------------------------------muslera----------------------------------------

--transfer---------transfer-------------------------------transfer----------------transfer--

----------------------------------------transfer-------------transfer-----------------------

-------transfer-------------------------------transfer--------------------------bruma---

----------------------------------------------transfer------------------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt