Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahım sabır ver bizlere...
Sudan ucuz ..

Sabir Bougrine - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

Sabır Bougrine

318904-1409239332.png

Yeni avatarınla '' artık saf doğal güzellik arıyorum '' diye subliminal mesaj mı veriyorsun nedir yani ?

Mesajın o kadar masum olmadığını belirtmek isterim.

Senin avatarın altındaki mesaj nedir ? Nihal atsız gibi ırkçılık yolunda mi ilerliyorsun, yoksa Ahmet Şafak - Yalnız kurt parcasını çok mu dinledin? Ergenekon destanıyla ilgili bir tablo var, o tabloda da kurt var. Ergenekoncu musun?

Mesajın o kadar masum olmadığını belirtmek isterim.

Senin avatarın altındaki mesaj nedir ? Nihal atsız gibi ırkçılık yolunda mi ilerliyorsun, yoksa Ahmet Şafak - Yalnız kurt parcasını çok mu dinledin? Ergenekon destanıyla ilgili bir tablo var, o tabloda da kurt var. Ergenekoncu musun?

Sorsan söylerdim oğlum niye bu kadar tahminde bulundun. :D

Mesaj falan yok, kurtları çok sevdiğim için avatar yaptım. Sırtımı tamamen kaplayan kurt dövmem olduğu da doğrudur.

Bize ilk basta yeni bir hoca lazim,son macta rotasyon yapip hamiti oynatan hoca gerizekali olmali,kadro tercihlerini gectim,takim fizik olarak berbat durumda ve durmadan adele sakatliklari yasaniyor,sneijder poldi Bruma ve erenin bireysel becerileriyle ve musleranin sayesinde bukadar puan topladik,hazirlik döneminde takima yüklenme yapmadigi icin elestirilen ve kovulan perreiranin takimi bile fizik olarak bizden ileride

Öncelik başımızdaki embesillerden kurtulmalıyız keza aklıselim transfer yapabilecek şahıslar değiller.

Sorsan söylerdim oğlum niye bu kadar tahminde bulundun. :D

Mesaj falan yok, kurtları çok sevdiğim için avatar yaptım. Sırtımı tamamen kaplayan kurt dövmem olduğu da doğrudur.

nihal atsızı sevmiyor musun reis?
müthiş bir kişilik imiş.

" Türkçülük bir ülküdür. Millî ülküler yüzyıllar boyunca değişmeden yaşar. Değişen tarafları ana çizgileri değil, teferruat veya taktiğidir."
" 'Bozkurt'tan çakallar, köpekler ve tilkiler korkar. Kendi mefâhirine düşman olanın bu âdi hayvanlardan ne farkı olabilir ki?"
"
Atom ve uzay çağındayız ama, daha yüz milyonlarca insan ilk primatlar seviyesindedir. Kendi yarattıkları putlara tapmaktadırlar."

daha niceleri... huzur içinde uyusun.

nihal atsızı sevmiyor musun reis?
müthiş bir kişilik imiş.

" Türkçülük bir ülküdür. Millî ülküler yüzyıllar boyunca değişmeden yaşar. Değişen tarafları ana çizgileri değil, teferruat veya taktiğidir."
" 'Bozkurt'tan çakallar, köpekler ve tilkiler korkar. Kendi mefâhirine düşman olanın bu âdi hayvanlardan ne farkı olabilir ki?"
"
Atom ve uzay çağındayız ama, daha yüz milyonlarca insan ilk primatlar seviyesindedir. Kendi yarattıkları putlara tapmaktadırlar."

daha niceleri... huzur içinde uyusun.

Fikirlerinin bir kısmına kendimi yakın hissetmem ama severim kendisini. Bir kere herşeyden önce adam çok önemli bir tarihçi. Sözleri ise değindiğin üzere efsane; her milliyetçi/vatansever insanın ruhunu okşar.

Serdar Aziz > Ahmet Calik > Hakan Balta > Chedjou > Semih > Koray

Ahmet Calik suan mevcut kadroda en iyi stoperlerden biri olur.

Tek isteğim Scout ekibinin transfer listesinden oyuncu alınması. Bu kadar kaliteli bir ekibimiz var ve hala vasat altı oyuncular gündeme geliyor. Allahım sabır versin bu taraftara.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yabancı oyuncudan komisyon alamıyorlar o yüzden yabancı oyuncu gelmeyecek bosuna heveslenmeyelim

Sidigi espanyolla sözlesme imzalmış

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Twitter

Ne kadar dogru bilmiyorum ama Maigayi teknik heyet begenmesine ragmen yönetim kararsizmis.
Komisyonu begenmediler galiba.
Adam ispanyol takimlariyla görüsmeye gidiyormus.

Son düzenleme:
Hahaha sidiki yi bile ellerinden kaçırmış bu capsizlar?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gercekten sidiki espanyola gider ordada iyi oynarsa yatacak yeriniz yok !! bonserviz yok daha ne istiyorsunuz adam 1milyon euro yillik maas mi istiyecek sanki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt