Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.967
- 16.570
- 2.648
Allahım sabır ver bizlere...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sudan ucuz ..Allahım sabır ver bizlere...
Yeni avatarınla '' artık saf doğal güzellik arıyorum '' diye subliminal mesaj mı veriyorsun nedir yani ?
Mesajın o kadar masum olmadığını belirtmek isterim.
Senin avatarın altındaki mesaj nedir ? Nihal atsız gibi ırkçılık yolunda mi ilerliyorsun, yoksa Ahmet Şafak - Yalnız kurt parcasını çok mu dinledin? Ergenekon destanıyla ilgili bir tablo var, o tabloda da kurt var. Ergenekoncu musun?
Sorsan söylerdim oğlum niye bu kadar tahminde bulundun.
Mesaj falan yok, kurtları çok sevdiğim için avatar yaptım. Sırtımı tamamen kaplayan kurt dövmem olduğu da doğrudur.
nihal atsızı sevmiyor musun reis?
müthiş bir kişilik imiş.
" Türkçülük bir ülküdür. Millî ülküler yüzyıllar boyunca değişmeden yaşar. Değişen tarafları ana çizgileri değil, teferruat veya taktiğidir."
" 'Bozkurt'tan çakallar, köpekler ve tilkiler korkar. Kendi mefâhirine düşman olanın bu âdi hayvanlardan ne farkı olabilir ki?"
" Atom ve uzay çağındayız ama, daha yüz milyonlarca insan ilk primatlar seviyesindedir. Kendi yarattıkları putlara tapmaktadırlar."
daha niceleri... huzur içinde uyusun.
Şükrü bugün uzak dur benden Mancini konusunada gelmişsin saçmalıyorsun alıntı filan yapma benden
Serdar Aziz > Ahmet Calik > Hakan Balta > Chedjou > Semih > Koray
Ahmet Calik suan mevcut kadroda en iyi stoperlerden biri olur.