Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.498
- 7.716
- 1.233
Chedjou,Salih,Sigthorsson ve Hamit gitti...şuan bile stoper ve forvet alınabilir...umarım cavanda falan gönderip sağ bek orta saha falan alırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sigthorsson'un yillik ücreti ne kadardi
Emin ol benimde çok zoruma gidiyor ama adam sana deseki benim günahım ne o zaman 1 er senelik sözleşme imzala . Bu da risk adam tutsa sene sonu elinden alırlar.
Yabancının potansiyeli belli gencinden hiçbi zaman zarar etmiyosun ki. Ontiveroyu hariç tut bu dediğimden ki ondan da beklentiyi bu kadar tepeye çıkarmasan asla zarar etmezsin.
Jose Rodriguez mesela Alex Telles mesela Bruma mesela Cavandadan da Carole den de Linnesten de zarar etmeyeceksin. Ama sen gidip Çalıklara , Çamdallara bayılırsan o para sana giriyor
1,2 milyon euro
yarim sezonu 600 bin euro odendi
tazminat 400 bin euro
elde kaldi 200 bin euro, ama taraftara 800 bin euro diye yutturmaya calisir bu SMART yonetim
Reis aynen öyle
zaten yabancı tamamende olmasa serbest böyle Serdar gibi Tolga gibi bir iki tane net böyle işini görebilecek yerli oyuncu bulunsun ilk 11'inde
Muslera ve S10 mesela takımın abisi tecrübelisi olarak kalsın 11'de
Geri kalan 7 tane adamın yabancı patlama yapmaya hazır Bruma gibi adamlar olacak Porto-Benfica modeli gibi hani tutup 10 tane Ontivero alacağına git Bailey'i al mesela elbet sonunda patlamayı yapacak
Sana oynarken katkı verecek satarken katkı verecek adamlar olacak
Ama biz ne yapıyoruz Norveç liginden Linnes'i alıp Dani Alves performanı 2.ligden Carole'yi alıp Alaba performansı bekliyoruz bu adamlardan
Ben Kolbeinn'in 2. yari basarili olabilecegini düsünüyordum acikcasi.
Bence alakasi yok. Türk taraftari hep oldugu gibi hayal gücüyle yasiyor.O adam da başka bi sıkıntı vardı ya. Yani fiziğinin yanı sıra sanki gerçekten oynamaya gelmemiş gibiydi takımla tek toplu idmanı yok yani sadece fizikten başka bi durum var bence