- 20 Mayıs 2011
- 23.096
- 10.125
- 1.873
Yasini sat sağ bek al , Linnesi sağ önde oynat. Bak nasıl düzen kuruluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DefolsunHamit tekmeyi yemis
Oha eliymis o , ayağı sandım ben![]()
Bu adamı ne yapıp edip almalıyız. Herifin görüntüsü bile korkunç. Ben mesela forvet oyuncusu olsam ve karşımda böyle bir oyuncu olsa altıma yaparım.
Biri neden genç oyuncu almıyoruz diye sorarsa bunu gösterirseniz.
![]()
Allah aşkına bu nasıl bir zihniyettir.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Martial sevillaya gitmis vay be
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[h=1]Beşiktaş, Martial'ı kiralayacak iddiası![/h][h=3]Beşiktaş'ta kanat forvet sorununu Anthony Martial çözecek. Fransız RMC radyosu Martial'ın kiralık olarak Beşiktaş'a geleceğini iddia etti.[/h]Beşiktaş yönetimi bir yandan Ryan Babel'in astonomik istekleri konusunda kafa patlatırken Fransa'dan flaş bir iddia geldi...
Manchester United'ın 50 milyon Euro ödeyerek geçen sezon Monaco'dan aldığı Anthony Martial'ı Nice ile beraber Beşiktaş'ın da kiralamak istediği iddia edildi.
RMC radyosu Jose Mourinho'nun kiralanmasına sıcak baktığı Martial için teklifleri bizzat değerlendireceği gündeme getirildi.

Tamam Yasin ve Sabri'yi sevmiyor ve beğenmiyorsunuz ama Linnes bu ikisini de kesmekten çok uzak.
SON DAKİKA|Galatasaray'da Sigthorsson, Hamit ve Chedjou ile sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedilmesi konusunda anlaşmaya varıldı. (AA)
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genç oyuncuya sabır gerekiyor da olacak oyuncuda kendini belli eder. Mesela 22 yaşındaki Berk artık genç kontenjanından oynamamalı.
Hadi Hamit ve Sigthorsson anlarım. Chedjou dan bonservis bekliyordum.