Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasini sat sağ bek al , Linnesi sağ önde oynat. Bak nasıl düzen kuruluyor.

mamadou-sakho-liverpool-defender_3456785.jpg

Bu adamı ne yapıp edip almalıyız. Herifin görüntüsü bile korkunç. Ben mesela forvet oyuncusu olsam ve karşımda böyle bir oyuncu olsa altıma yaparım.
Oha eliymis o , ayağı sandım ben

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biri neden genç oyuncu almıyoruz diye sorarsa bunu gösterirseniz.
986c0b4c4858823a5ae600de52d34a70.jpg

Allah aşkına bu nasıl bir zihniyettir.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir pozisyon hatırlıyorum maçda çocuk sağdan çok güzel boşa çıkdı yasin bekledi bekledi baya bi düşündü durup atıyımmı atmayımmı diye çocugu kapsttılar öyle attı yasin böyle zihniyetlerin...

bize kerem gibi boş topçular lazım değil, futbol görüşü olan gençler yetişsin. Yetiştiremiyorsanız azaltın masrafları. elin oğlu 16-17 yaşında 90 dakika top oynuyor istikrarlı şekilde.

Taraftar öfkeli.

Ama 1-2 Cavanda vari transfer sonrasi hemen tepkiler azalir veya kalmaz.

Taraftar transfer taraftari. Yazi hatirlayalim. Herkes transfer isterken acikladilar cöpleri ve taraftar kendini kandirarak tepkiyi kesti.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Martial sevillaya gitmis vay be

[h=1]Beşiktaş, Martial'ı kiralayacak iddiası![/h][h=3]Beşiktaş'ta kanat forvet sorununu Anthony Martial çözecek. Fransız RMC radyosu Martial'ın kiralık olarak Beşiktaş'a geleceğini iddia etti.[/h]Beşiktaş yönetimi bir yandan Ryan Babel'in astonomik istekleri konusunda kafa patlatırken Fransa'dan flaş bir iddia geldi...
Manchester United'ın 50 milyon Euro ödeyerek geçen sezon Monaco'dan aldığı Anthony Martial'ı Nice ile beraber Beşiktaş'ın da kiralamak istediği iddia edildi.
RMC radyosu Jose Mourinho'nun kiralanmasına sıcak baktığı Martial için teklifleri bizzat değerlendireceği gündeme getirildi.

Genç oyuncuya sabır gerekiyor da olacak oyuncuda kendini belli eder. Mesela 22 yaşındaki Berk artık genç kontenjanından oynamamalı.

Kerem'i boşuna savunmaya gerek yok, kaliteli oyuncu kendini belli eder. Birhan gibi Gökay gibi.

SON DAKİKA|Galatasaray'da Sigthorsson, Hamit ve Chedjou ile sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedilmesi konusunda anlaşmaya varıldı. (AA)

[h=1]Beşiktaş, Martial'ı kiralayacak iddiası![/h][h=3]Beşiktaş'ta kanat forvet sorununu Anthony Martial çözecek. Fransız RMC radyosu Martial'ın kiralık olarak Beşiktaş'a geleceğini iddia etti.[/h]Beşiktaş yönetimi bir yandan Ryan Babel'in astonomik istekleri konusunda kafa patlatırken Fransa'dan flaş bir iddia geldi...
Manchester United'ın 50 milyon Euro ödeyerek geçen sezon Monaco'dan aldığı Anthony Martial'ı Nice ile beraber Beşiktaş'ın da kiralamak istediği iddia edildi.
RMC radyosu Jose Mourinho'nun kiralanmasına sıcak baktığı Martial için teklifleri bizzat değerlendireceği gündeme getirildi.

:confused:

Resmen türk spor basınını tek haberle özetlemişsin renktaşım

Tamam Yasin ve Sabri'yi sevmiyor ve beğenmiyorsunuz ama Linnes bu ikisini de kesmekten çok uzak.

Bi sistemin olmadığı için uzak birşey oynamadığın için uzak. Yasinin attığı gollere bak Osmanlıya attığı gol hariç bi tane çalışılmış golü yok.Keza Sabri de aynı.

Yabancı seviciliği yapmak istemiyorum ama takımda Tolga,De Jong,Bruma , Sneijder ve tabi Muslera hariç ne yaptığını bilerek oynayan adam mı var?

Podolskiyi saymıyorum iki kere var varken muhteşem 5 kere sakat. Serdar da aynı 2-3 var varken iyi sonra hiç yok.

Sonra Carole,Linnes var sistemli bi takımda sırıtmazlar sistemsiz takımda açık veriyolar.

Genç oyuncuya sabır gerekiyor da olacak oyuncuda kendini belli eder. Mesela 22 yaşındaki Berk artık genç kontenjanından oynamamalı.

Franck Kessié var reis Atalanta'da 19 yaşında çocuk

17 yaşından beri fildişi milli takımının formasını giyiyor
Bu yıl İtalyada 17 maç 7 gol 2 asisti var

Bu çocuk için genç deniliyor tutup 22-23 yaşında daha prof düzeyde maça çıkamamış çapsızlar için değil Reis gerçekten

Chedin feshi saçma oldu.En az 2milyon € felan giderdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt