Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C06EMYwXcAAXcjc.jpg

Serdar ? Abartmayın yahu hiç olmazsa dört milyon vermişiz bu kadar paradan kolay mi vazgecelim ,sakat makat ama oynadığında is yapıyor ,ama Cavanda,Sabri,Semih olabilir salih zaten gitti

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç abartmıyorum gayet ciddiyim renktaş.
Serdar ligde 5 maç oynamış;3 tanesinde gol yedirdi diğer iki maçı yarıda bırakıp sakatlandı.
Nasıl fayda sağlamış oluyor?

4 milyon vermiş olabiliriz ama daha bizden alacağı 8 milyon euro var en azından ondan kurtulmuş olacağız.
Serdardan artık hayır gelmez 4 sene yatar.

SARI-KIRMIZI!

Serdar ligde 5 maç oynamış;3 tanesinde gol yedirdi diğer iki maçı yarıda bırakıp sakatlandı.

4 milyon vermiş olabiliriz ama daha bizden alacağı 8 milyon euro var en azından ondan kurtulmuş olacağız.

SARI-KIRMIZI!
Valla inşallah yanılırsın ki kazanan Galatasaray'ımız olsun,yediğimiz gollerde Serdar in hatası varmıydı hatırlayamadım (fenerin penaltisi hariç tabi ama o da ilk maçıydı ve o hata dışında iyiydi)

Ama bonservis ve yıllık ücret fahiş malesef haklisin

Valla inşallah yanılırsın ki kazanan Galatasaray'ımız olsun,yediğimiz gollerde Serdar in hatası varmıydı hatırlayamadım (fenerin penaltisi hariç tabi ama o da ilk maçıydı ve o hata dışında iyiydi)

Ama bonservis ve yıllık ücret fahiş malesef haklisin

Galiba bursa maçıydı kafayla rakibe asist yapmıştı.
Diğer maçta da pozisyon almayı beceremediği için golü yememize mal olmuştu.
Açıp izlersen ne dediğimi daha net anlarsın.

SARI-KIRMIZI!

Ahmet Çalık yıllık 1.2 alacakmış 2. Tarık Çamdal vakası geliyor sanki umarım mahçup eder bizi

SARI-KIRMIZI!

+adamın 5 maç da 4 sarı kartı var. Bu tempoyla gitse sakatlanmasa da zaten bir sezonda max 25 maça çıkabilecek şaka gibi. :)

Ahmet çalık 1.2 milyon € artık hayırlı olsun yine kaçtı bize

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou 2.2
Serdar 2
Semih 1.8
Hakan 1.25
Koray 0.8

Yaklaşık 8m ödediğimiz stoper hattı rezalet 3-4er m Thiago Silva ve Pepe'ye versek hemen gelirler

Aleix Vidal (Barcelona)
M.Sakho (Liverpool)-Kira
Eduardo Vargas (Napoli-Hoffenheim)
Kwadwo Asamoah (Juventus)
+
Bulabilirsek santrafor

Gidenler

Hamit Rızıktop
Aurelien Chedjou
Kolbeinn Sigthorsson
Lukas Podolski-10 Milyon Euro
Josue Pesquera
Luis Cavanda
Jem Karacan
Salih Dursun
Emrah Bassan

Hayirli Cumalar beyler, bugun acaba buyuk transferimiz Ahmet Calik aciklanir mi heyecan ile beklemekteyiz. Bir elimde kahve bir elimde telefonda kapsin sitesini acmis refresh yaparak heyecan ile beklemekteyim !!!

Transfer dönemi ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?

Konya maçına 2 adam yetiştirsek bari. Ahmet Çalık olmasın.

Ankara'ya gitmişken Ndiaye alınsa.

Su transfer dönemi bir an evvel bitse de rahatlasak.

Ahmet çalık denen gereksizi almışız bi çöp gidiyor bi çöp geliyor Allah belanızı versin yeter be! Sol ayaklı uzun boylu yabancı stoper almak bu kadarmı zor be?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eto'o yu almak lazım . Salih+ 1 oyuncu 1-1,5 milyon € versek alabiliriz diye tahmin ediyorum.

Ahmet çalık denen gereksizi almışız bi çöp gidiyor bi çöp geliyor Allah belanızı versin yeter be! Sol ayaklı uzun boylu yabancı stoper almak bu kadarmı zor be?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakho,hector moreno,astori,kongolo,denswil sec birini :)

Almanya 2. Ligden herhangi bir stoper al TR Liginden hem daha kaliteli olur hemde daha uygun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt