Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.584
- 29.068
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç abartmıyorum gayet ciddiyim renktaş.Serdar ? Abartmayın yahu hiç olmazsa dört milyon vermişiz bu kadar paradan kolay mi vazgecelim ,sakat makat ama oynadığında is yapıyor ,ama Cavanda,Sabri,Semih olabilir salih zaten gitti
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla inşallah yanılırsın ki kazanan Galatasaray'ımız olsun,yediğimiz gollerde Serdar in hatası varmıydı hatırlayamadım (fenerin penaltisi hariç tabi ama o da ilk maçıydı ve o hata dışında iyiydi)Hiç abartmıyorum gayet ciddiyim renktaş.
Serdar ligde 5 maç oynamış;3 tanesinde gol yedirdi diğer iki maçı yarıda bırakıp sakatlandı.
Nasıl fayda sağlamış oluyor?
4 milyon vermiş olabiliriz ama daha bizden alacağı 8 milyon euro var en azından ondan kurtulmuş olacağız.
Serdardan artık hayır gelmez 4 sene yatar.
SARI-KIRMIZI!
Galiba bursa maçıydı kafayla rakibe asist yapmıştı.Valla inşallah yanılırsın ki kazanan Galatasaray'ımız olsun,yediğimiz gollerde Serdar in hatası varmıydı hatırlayamadım (fenerin penaltisi hariç tabi ama o da ilk maçıydı ve o hata dışında iyiydi)
Ama bonservis ve yıllık ücret fahiş malesef haklisin
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç abartmıyorum gayet ciddiyim renktaş.
Serdar ligde 5 maç oynamış;3 tanesinde gol yedirdi diğer iki maçı yarıda bırakıp sakatlandı.
Nasıl fayda sağlamış oluyor?
4 milyon vermiş olabiliriz ama daha bizden alacağı 8 milyon euro var en azından ondan kurtulmuş olacağız.
Serdardan artık hayır gelmez 4 sene yatar.
SARI-KIRMIZI!
Sakho,hector moreno,astori,kongolo,denswil sec biriniAhmet çalık denen gereksizi almışız bi çöp gidiyor bi çöp geliyor Allah belanızı versin yeter be! Sol ayaklı uzun boylu yabancı stoper almak bu kadarmı zor be?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi