Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.409
- 5.354
- 1.873
Oyuncuyu izlediniz mi? Topsuz oyunda nasıl o önemliMayke-ibarra sağ kanada ilaç olurlar ne gerek var maceraya arkadas mayke'nin sozlesmesi bitiyo ibarra'da 3-4 milyon'a biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncuyu izlediniz mi? Topsuz oyunda nasıl o önemliMayke-ibarra sağ kanada ilaç olurlar ne gerek var maceraya arkadas mayke'nin sozlesmesi bitiyo ibarra'da 3-4 milyon'a biter
Şu kadarini soylim maykenin defansi maicon hucum alves yusufunda dedigi gibi ibarra'nin oyun sitili valencia'ya benziyo. İbarra'yi vitesse zamanlarinda izledim . mayke'yi de 2-3 kere libertadores maclarinda izledim cok begendimOyuncuyu izlediniz mi? Topsuz oyunda nasıl o önemli
Mayke-ibarra sağ kanada ilaç olurlar ne gerek var maceraya arkadas mayke'nin sozlesmesi bitiyo ibarra'da 3-4 milyon'a biter
bundan sonra yönetimden sadece @Kadir Ari isimli dostumla muhatap olucam. bana yaptığı tüm satışa rağmen bugün kıyamadı buradan engelimi kendisi kaldırdı ve olası bi ihracımı önledi. tşk mor bandrollü adam :005: adamsın.
bu arada @furkan atıldığımdan sonra sinsice tavırlarını izledim ve sende bundan sonra benim için herkes gibisin üstünü çizdim.
Suan aklima baska biri gelmedi mayke'yi izledim icimden dedim ulan bizimkiker nasi gormuyo bole adamlari diye hatta bi ara basindada adi gecmisti bizimleIbarra sag kanat icin cok iyi olur da mayke'yi hic izlemedim, videolarina bakarsan fena durmuyor, sozlesmesi de bitiyo ama bence sag bek'e daha kaliteli birini almamiz lazim. Zaten yillardir sag bek sIkIntIsI yasiyoruz, artik oraya kaliteli birini almanin vakti geldi...
Ben ibarrayı hiç izlemedim ama mayke tipik bir Brazilyalı ofansifbek...keşke Maykeyi alabilsek...takıma hem teknik ve hızlılık katar...Oyuncuyu izlediniz mi? Topsuz oyunda nasıl o önemli