Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bundan sonra yönetimden sadece Kadir Ari isimli dostumla muhatap olucam. bana yaptığı tüm satışa rağmen bugün kıyamadı buradan engelimi kendisi kaldırdı ve olası bi ihracımı önledi. tşk mor bandrollü adam :005: adamsın.

bu arada furkan atıldığımdan sonra sinsice tavırlarını izledim ve sende bundan sonra benim için herkes gibisin üstünü çizdim.

Oyuncuyu izlediniz mi? Topsuz oyunda nasıl o önemli
Şu kadarini soylim maykenin defansi maicon hucum alves yusufunda dedigi gibi ibarra'nin oyun sitili valencia'ya benziyo. İbarra'yi vitesse zamanlarinda izledim . mayke'yi de 2-3 kere libertadores maclarinda izledim cok begendim

Mayke-ibarra sağ kanada ilaç olurlar ne gerek var maceraya arkadas mayke'nin sozlesmesi bitiyo ibarra'da 3-4 milyon'a biter

Ibarra sag kanat icin cok iyi olur da mayke'yi hic izlemedim, videolarina bakarsan fena durmuyor, sozlesmesi de bitiyo ama bence sag bek'e daha kaliteli birini almamiz lazim. Zaten yillardir sag bek sIkIntIsI yasiyoruz, artik oraya kaliteli birini almanin vakti geldi...

bundan sonra yönetimden sadece @Kadir Ari isimli dostumla muhatap olucam. bana yaptığı tüm satışa rağmen bugün kıyamadı buradan engelimi kendisi kaldırdı ve olası bi ihracımı önledi. tşk mor bandrollü adam :005: adamsın.

bu arada @furkan atıldığımdan sonra sinsice tavırlarını izledim ve sende bundan sonra benim için herkes gibisin üstünü çizdim.

Reis sen bana kırılmazsın, engelini ben kaldırdım

Eğer çizdim diyorsan bu gece üzütünden uyumuyacağımı belirtmek isterim :(

Ibarra sag kanat icin cok iyi olur da mayke'yi hic izlemedim, videolarina bakarsan fena durmuyor, sozlesmesi de bitiyo ama bence sag bek'e daha kaliteli birini almamiz lazim. Zaten yillardir sag bek sIkIntIsI yasiyoruz, artik oraya kaliteli birini almanin vakti geldi...
Suan aklima baska biri gelmedi mayke'yi izledim icimden dedim ulan bizimkiker nasi gormuyo bole adamlari diye hatta bi ara basindada adi gecmisti bizimle

Ekici fenerde iş yapabilir, Mehmet Topal -Souza ve Mehmet Ekici 3 lüsü ile .

Hahaha :D , bu adam Çalık'tan daha iyi çıkar %100

Bizim enayileri buldular 4 m kitlerler , bunu beleşe alırlar

2najo2.jpg

Saffet Ulusoy ‏@saffetulusoy 2 sa.2 saat önce
Dünya'da transfer edilecek uzun boylu stoper bulamiyor muyuz acaba ben orasini anlamadim

Saffet Ulusoy ‏@saffetulusoy 27 dk.27 dakika önce
Neredeyse her maç yan toptan gol yiyen bir takim hala kisa boylu stoper transfer etmek istemesi çok anlamsiz.
Daha akilli olmak lazim !!!

adam hakli ama malesef yonetim de futboldan anlayan biri yok

Ligte yedigimiz 16 golun 9'unu kafa golunden yemisiz aradigimiz stoper Ahmet Calik yorumsuz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Axel Vitsel için Çinliler 20m önermiş senelik ayrıca Juventus'ta talip

zaten para için Rusya'yı seçmişti ama eğer olurda Juventus'u seçerse orta sahasaya güç katar

paramız olsada biz alsak :(

Galatasaray Ahmed Çalık transferinden vazgeçti.

Mevcut mali durum nedeniyle cinden gelen teklifleri bekleme kararı alan Galatasaray Yönetimi bu transferi gelecek seneye bıraktı.

GSC ÖZEL Haber

sent by note 7 #fireinthehole

Ya şaka maka,göz göre göre yaklaşık 40 milyon TL (Çalık için) gitmek üzere (5 yıl x 1,2 mil.eur + 4 mil.eur bonservis) ve kimse birşey yapamıyor!!!!!!!

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hareket yok.gece Çinliler de uyumuş demek ki,uyuyordu değil mi onlarda.
ama Cavcav sabaha kadar heyecandan okşamıştır! avuçlarını uyuyamamıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt