Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adil Rami fena olmaz, lakin mukavelesi '19 da bitiyor.

Ajax ta boyle oynamaya devam ederse zaten Barcelona gibi takimlar onu kapar. Iyi oyuncu olabilir bu gidisle.

Bu formda çoğu kişi nigga stoper sevmez ama birsürü genç nigga stoper olacak büyük takımlarda ilerleyen yıllarda Umtiti-Rúben Semedo-Zouma-Bailly gibi çocuklarda bunların başında gelecek

cok saglam bir stoper lazim en önemli transfer bu olur.
biktim bu aciz kalan savunmadan.
gecen sene resmen rezil olduk yine ayni savunma.
birde bi forvet alabilirseler alsinlar ama en önemli transfer cok saglam bir stoper olur.
adil rami, sakho böyle isimlerin pesinde olmalilar, olmasa subotic de olur.
ama artik bi zahmet saglam bir stoper alinsin.

Bu formda çoğu kişi nigga stoper sevmez ama birsürü genç nigga stoper olacak büyük takımlarda ilerleyen yıllarda Umtiti-Rúben Semedo-Zouma-Bailly gibi çocuklarda bunların başında gelecek

Oyle gibi gozukuyor, bakalim hangileri buyuk topcu olabilecek.

Mario Balotelli sözleşmesi gereği isterse 2017 haziranında ayrılabilecek beleş'e çökün işte şu karaoğlana gazla çalışan nigga adam aklı başına geldi yavaş yavaş eskisi gibi saçma sapan hareketleri yok saha içinde

Selamün Aleyküm Beyler. Pozisyon bilgisi olan stoper yok mu la bu dünyada ?

Mario Balotelli sözleşmesi gereği isterse 2017 haziranında ayrılabilecek beleş'e çökün işte şu karaoğlana gazla çalışan nigga adam aklı başına geldi yavaş yavaş eskisi gibi saçma sapan hareketleri yok saha içinde
+Sakho bir de Selçuk problemini çözersek sorunlar büyük ölçüde biter.

Draxler Paris'e imza atmış

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Biraz önce Kessie'yi izledim Atalanta macinda, keske alabilsek ya. Tam aradigimiz isim an itibariyle orta saha icin. Yanina da Paredes gibi teknik bir oyuncu.. Vay vay

1 gol atti.

Son düzenleme:
Biraz önce Kessie'yi izledim Atlanta macinda, keske alabilsek ya. Tam aradigimiz isim an itibariyle orta saha icin. Yanina da Paredes gibi teknik bir oyuncu.. Vay vay

1 gol atti.
paredesi 17 yaşından beri takip ederim bende reis. fm den dolayı. daha gençken transferi kolaydı da artık malum. fizik teknik beyin adam çok iyi.
gerçi aynı paradestir inş.

edit. tamamiyle fm üzerinden konuştum
edit2. bunu mevki değişikliği için eğitince kusursuz bi forvet oluyordu

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt