Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paredesi 17 yaşından beri takip ederim bende reis. fm den dolayı. daha gençken transferi kolaydı da artık malum. fizik teknik beyin adam çok iyi.
gerçi aynı paradestir inş.

edit. tamamiyle fm üzerinden konuştum
edit2. bunu mevki değişikliği için eğitince kusursuz bi forvet oluyordu
s
Paredes Roma'da sürekli oynamiyor. Kiralayabiliriz diye düsündüm acikcasi. Özellikle sampiyon olup CL'e katilirsak daha kolay olur kiralamak.

Ben bu olaya çok şaşırıyorum nasıl forma şansı bulamaz Paredes hayret.
s
Bir kac mac 90 dk oynadi, yalan yok. 3 mac yanilmiyorsam. Gecen sezon Empoli'ye kiralamasti Roma. Müthis oynamisti gecen sezon ya, tam Selcuk'un yerine gidecek bir orta saha. Cok klas.

Roma kullaniyor sIk sIk, ama banko 11e yazmiyorlar henüz, bende anlamiyorum sebebini. (bir kac mactir sakat ama)

De Rossi, Gerson, Nainggolan ve Strootman gibi oyuncular var mevkisinde. Florenzi de var ama sakat.

Son düzenleme:
Paredes yeni sakatliktan cikti. Ondan önce de her mac 90 dakika olmasada forma sansi buluyordu hep.

Roma satmayi/kiralamayi düsünmüyordur.

fm varsa hele bi açta online bi yeniyim seni kadir basgan

fm 17 mi? var bende ama pek iyi degilim genelde bu oyunda; 16 da her actigim Aston Villa kariyerde kovuluyordum

bir kac sene önce turnuva yapilmisti burada, güzeldi aslinda

fm 17 mi? var bende ama pek iyi degilim genelde bu oyunda; 16 da her actigim Aston Villa kariyerde kovuluyordum

bir kac sene önce turnuva yapilmisti burada, güzeldi aslinda
Evet 17.bende hic online oynamadim reis . Bi hafta muhlet verelim birbirimize. Kampa girelim onumuzdeki hafta kapisalim. 2 mac yapalim. Averaj yok esitlik halinde 3. Mac oynansin. Ben kazanirsam modlugu birakirsin eskisi gibi kanki oluruz sen kazanirsan istedigin avatarla 1 hafta takilirim.

Samed Yeşil'i deniyoruz sanırım antremanlarda.Bence bonservissiz futbolcu , yedekte durmasında zarar yok, yaşıda genç.94 doğumlu daha.

Bitiriciliği 15 , İlk dokunuşu 14 , Çalışkanlık 14 , Sezgileri 14, Çeviklik 16..

İşte tek sorunu sanırım devamlılık ve sakatlık gibi gözüküyor.

Bu özellikleri fm 16'dan edindim, 17 de farklıdır belki :D

Son düzenleme:
Samed Yeşil'i deniyoruz sanırım antremanlarda.Bence bonservissiz futbolcu , yedekte durmasında zarar yok, yaşıda genç.94 doğumlu daha.

Bitiriciliği 15 , İlk dokunuşu 14 , Çalışkanlık 14 , Sezgileri 14, Çeviklik 16..

İşte tek sorunu sanırım devamlılık ve sakatlık gibi gözüküyor.

Bu özellikleri fm 16'dan edindim, 17 de farklıdır belki :D
Denedigimiz konusunda resmi bilgi yok gibi, spekülasyon sadece.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Dorin Rotariu H.O

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Luan Guilherme H.O

sidiki yalan oldu heralde yav. ulAn porto

Sidiki reis yalan olmaz ins ya..
O kadar olumlu yorumlar var, denemekte fayda olur, kaybedecek birsey yok.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
en son portoyla tekrar görüşüyor falan diyordu buradakiler.ki burada konuşulduğu kadar potansiyelli ise porta kaçırmaz zaten.

9 gün sonra 18 e Basıyormus artık kim kime basacak belli olur.
Enes Ünal ı da istemişiz

Enes bize pas vermez be reis. çok isterdim gelmesini bize kariyerinin ilk golünü attğında kapmalıydık

Enes city de cittiyin sene oynayamaz denayer misali kiralarız diyecem ama akıllı çocuğa benziyor dönmez avrupadan.

Sidiki yi kaptirmasak bari.

Newcastle United forması giyen Jonjo Shelvey, rakibine karşı ırkçı kelimeler kullandığı için 5 maç men cezası aldı.

Hemen çök çök

Grafite yas 37 olmuş adam daha döktürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt