Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin yeni yilini simdiden kutlarim. Umarim Milletce daha güzel günler görürüz.
Galatasaraylilar olarak daha basarili bir yil

Ne sıkıcı bir gün yav 3 kişilik bir aile olmak cok sıkıcı hic eglence yok anne baba ve ben oylece oturuyoz pff

Ailenin yanında olmasına şükret kardeş. Allah korusun birini kaybettiğinde değerini anlıyorsun.

Bu arada herkese Selamun Aleyküm

Son düzenleme:
Dışarıdayım çok gürültülü ve kalabalık,boşverin evde takılın.

İyi seneler hepinize
İyi insanlar olalım Allah ta hep iyilikle mükafatlandırsın bizleri.

Senenin son gunu, evde oturuyorum; PTT vaziyetleri.. Ve transfer muhasebesi yapayım dedim :))
Scouting yapacak kadar yabancı liglerden mac izlemiyorum acıkcası..
Ama CL ve Super Lig maclarını cok uzun yıllardır yakından takip ediyorum.

Son yıllarda transfer edilen Tarık, Veysel, Salih D., Emrah B., Serdar Aziz, Cavanda, Joshue, Sercan Y., Donk gibi transferlerin hatalı oldugunu yazdım..
Tabii biz caldık, biz oynadık. :)))
Yonetim transferleri yaptı, kısa süre sonra da bunlardan nasıl kurtuluruz diye dusunmeye basladı.
Bazılarından tazminatla kurtuldu, bazılarından kurtulmaya calışıyoruz.
Eger Ahmet Ç ve M. Ekici yi alırsak yine bunlardan nasıl kurtulacagız hesabı yaparız..
Benden soylemesi :)))

Fenerbahce-Genclerbirligi 3-0 macinda 2. golü izleyin Ahmet Calik ne yapiyor. Iyi bakin.

hakanı yine silkeliyim

lan hanzo ahmeti bu hatayla eleştiriyosun,gelmesin diyosun bilmemne chedjounun 1 milyon tane skimsonik hatası var ama ona laf yok,şöyle iyi,böyle iyi vs vs diyosun

olm sen harbi rahatsızsın

(şimdi sen her zamanki gibi ahmetimi istiyosun gibi mal mal boş çıkarımlar yazacaksan hiç yazma,gelmesin ahmet mahmet uzak dursun bizden o ayrı konu hemen belirtiyimde)

değindiğim nokta senin kamil zihniyetindi her zamanki gibi

hakanı yine silkeliyim

lan hanzo ahmeti bu hatayla eleştiriyosun,gelmesin diyosun bilmemne chedjounun 1 milyon tane skimsonik hatası var ama ona laf yok,şöyle iyi,böyle iyi vs vs diyosun

olm sen harbi rahatsızsın

(şimdi sen her zamanki gibi ahmetimi istiyosun gibi mal mal boş çıkarımlar yazacaksan hiç yazma,gelmesin ahmet mahmet uzak dursun bizden o ayrı konu hemen belirtiyimde)

değindiğim nokta senin kamil zihniyetindi her zamanki gibi

Cok sertsin rnş

2016da hakana koyan en son kişi olarak tarihe geçeceksin

Nasıl bir duygu?

Ne mal insanlar var arkadas..

Benim Chedjou hakkinda yorum yapmam Ahmet Calik'in orda yaptigini ne derece etkiliyormus, konusmak bedava, sahte üyelik bedava.

Insan bu kadar paranoyak olur mu lan..

Sahte üyeligi yakalandigi gibi üyelik degistiriyor cocuk. Amac? :red:

Sonra birde asosyallikten, depresiflikten bashetmek fln, insan biraz utanir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt