Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brahimi büyük hayal olur.
Etoo gelirse kafadan 15 golü olur 2.yarı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda konusmadin konusmadin nezaman ceza yedim ondan sonra geldin bana Sergen dedin swn ne bicin adamsin anlamadim yasin kac bilmiyorum ama yasinin adami degilsin

Tadini cikar dostum sans eseri cezan kaldirildi daha 2. Mesajinda dayilaniyorsun

Hadi baskasi olsa neyse de yanlis kisiye bulasiyorsun

Yaw vidal taraftari gaza getirmek icin yazmistir

Hemen umitlenmeyin

5 mac oynamis bu sezon, barcelona valencia'nin sag beki cancelo'yu alacak diyorlar yani vidal ayrilabilir de bize kolay kolay gelmez

Tadini cikar dostum sans eseri cezan kaldirildi daha 2. Mesajinda dayilaniyorsun

Hadi baskasi olsa neyse de yanlis kisiye bulasiyorsun

Abi ozaman arkamdan konusmiycan ceza almisim cevap veremiyecem biliyorsun yok Sergenin ikinci hesabida gitti bilmem ne En son bana bisey yazdin Tamam dedin sana bulasmiycam haklisin sonra gelmis Sergen diyosun

yalniz vidal neden mesajinda GSARAY yazip sonuna kurt anlamına gelen ülkücü gençlerin yaptığı el işareti yapıyor? vidal ülkücü olamayacağına göre neden bu hareketi yapar 10 dakikadır bunu düşünüyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalniz vidal neden mesajinda GSARAY yazip sonuna kurt anlamına gelen ülkücü gençlerin yaptığı el işareti yapıyor? vidal ülkücü olamayacağına göre neden bu hareketi yapar 10 dakikadır bunu düşünüyorum

Hesap hacklendimi demek istiyorsun?

d82099965ee80bd73687437de3f0f020.jpg

Kara fatma gibi ne takildin yaw

Konuyu kirletme burasi transfer nöbeti

Ulan bende suc neyse oyle olsun bakalim ama her bos mesajinda seni alintiliycam burdan bakalim nekadar konunun icindesin gorecegiz Ama sende haklisin ceza almami beklersin simdi sen ondan sonra gelir alintilar biseyler soylersin senle karsi karsiya gelmeyi cok isterdim var ya

Son düzenleme:
adamin hesabinda 859k takipçi diyor yani hesap çakma olamaz ve hemen her paylasimina GSARAY a geliyormusun diye yazmisiz tek kelime cevap yazmamis gitmis 2017 ve şarap fotoğrafi paylaşmış..gamsiz bir herif bu allem..

Ulan bende suc neyse oyle olsun bakalim ama her bos mesajinda seni alintiliycam burdan bakalim nekadar konunun icindesin gorecegiz

Uzatma

Daha fazla da konuyu kirletme,bir sorun varsa modlara yazarsin konu cözülür
Kara fatma gibi konuya cökmeye gerek yok.

Iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt