Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Aleykum selam canim gurban
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tşk ederimAl tepe tepe kullan sustuk
Eyvallah iyiyiz. Sen pek görünmüyorsun buralarda?
Oglum gerizekalı misin![]()

vaybe reis daha dün gibi aklımdadır askerlikle alakalı konuşmalar bitti ve sıra evliliğe geldi demek :005:Dünya işleri be kardeşim,kısmetse evlilik planlarım filan var onlarla uğraşıyorum. Bu sene pek ilgilenmiyorum zaten. Futboldan soğuttular benim gibi bir adamı.
Puhah ne konusmusum lan az once goruldugu gibi acik adamim ben direkt yazarimTuna sende arkamdan konusanlsrdansin sende.sinsi bi.adamsin
Ooooo Osman kardeşim. Aynen kardeşim az muhabbetini etmedik. Allah razı olsun evli değilsen darısı başına.vaybe reis daha dün gibi aklımdadır askerlikle alakalı konuşmalar bitti ve sıra evliliğe geldi demek :005:
tebrikler şimdiden :005:
Dünya işleri be kardeşim,kısmetse evlilik planlarım filan var onlarla uğraşıyorum. Bu sene pek ilgilenmiyorum zaten. Futboldan soğuttular benim gibi bir adamı.
Cezaniz acildi hala kavga cıkarıyonuz YONETİM PİSMAN
Hakkimizidami aramayalim ceza yedigimiz gibi hemen alintilayim birisi der sergenin hesabi oteki der kiz gibi kufrettin ne yapalim yutalim mi bunlari hic bi kere bire karsimdaki adin ceza yedigini gormedim adamlar uyanik kudurtup kudurtup cekiliyolar kenara
Kuduruyorsun yani