Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farketmez menajeri Hollandalı menajerinin tüm oyuncuları Hollandalı
Farkeder tabi. Sana biri türk oldugun halde israrla mesela rus demesi gibi birsey. Kimi rahatsiz olur kimi olmaz ama gerceklerde kalmak lazim.

Kendisi hollandali degil, menajeri olabilir, o konuda bilgim yok. Ama oyuncunun kendi irkini bile dikkate almayacak kadar acimasiz olmayalim.

Son düzenleme:
Beşiktaş da istiyor...
Çocuk "GS" ...İllaki de "GS" olsun diyor.

#KaptanYürekli

Stili Barzagli ve Bonucci karışımı birşey.
Gayet iyi Stoper.
Bende ahmet sir çalık ı ne zaman birisi bonucci ye benzeticek diye bekliyordum

Türk futbolcularda mantelite değişmedikçe(Ahmetin günahını almayım genel görünenden bahsediyorum yasin vs) isterse maldini,zidane kalibresinde olsun(örnek sergen) asla ama asla ortalama bir oyuncu katkısı bile veremezler ortalama olarak. Kafa yapısı değilmeli eğitim değişmeli bir kere

Barçada diyerek övündüğümüz futbolcumuz bile ülkenin temsil edildiği en yüksek arenada prim muhabbeti yapıyor burak otobüs şöförlerine saldırıyor yasin ona buna çatıyor volkan emre bilindik

Çok eksik var çok

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Farkeder tabi. Sana biri türk oldugun halde israrla mesela rus demesi gibi birsey. Kimi rahatsiz olur kimi olmaz ama gerceklerde kalmak lazim.

Kendisi hollandali degil, menajeri olabilir, o konuda bilgim yok. Ama oyuncunun kendi irkini bile dikkate almayacak kadar acimasiz olmayalim.

Yeşil Burunlu dicez o zaman

Kulüplerinde oynamayan tecrübeli futbolculara yönelmeliyiz kanat için belki genç oyuncu olabilir ancak stoper forvet ve sağ bek için bize beton gibi adamlar lazım

Ben olsam ivanovic e ne gerekiyorsa harcardım bek de oynar stoper de

Ekstradan bir stoper daha alınmalı sakho gibi mesela doping filan hikayr o adam buraya gelse uçarız ertesi sene ise 15+ satarız

Muslera
Linnes Ivanovic Sakho Carole

Sapasağlam geri 5 li
3 4 sene daha taşır sonra 1 stoper daha alırız bir 3 daha gider burası

Ama işte olmaz illaki ahmet gelicek mehmet gidicek ali gelecek veli gidecek parayı yine yerliler kazanıcak

Muslera
Linnes Ivanovic Ahmet Carole
Jong Tolga
Gabigol Sneijder Bruma
Gignac

Cenk Balta Sabri Selçuk Gökay Sinan Eren

Kalanları gönder sene sonu da kulübeyi ve ilk 11 i takviye yap mis

3 transferle şampiyonluğa oynarız
Kanatların yaşları 23 ortalama
Göbek ahmet ve tolga tecrübesiz onun dışında harika

Gignac zaten o kanatlarla ve sino ile +15 atar 2. Devre

Yorumlarınızı bekliyorum

Not:Ahmet geldi artım eleştirmeyi bırakalım.

Muslera
Linnes Ivanovic Ahmet Carole
Jong Tolga
Gabigol Sneijder Bruma
Gignac

Cenk Balta Sabri Selçuk Gökay Sinan Eren

Kalanları gönder sene sonu da kulübeyi ve ilk 11 i takviye yap mis

3 transferle şampiyonluğa oynarız
Kanatların yaşları 23 ortalama
Göbek ahmet ve tolga tecrübesiz onun dışında harika

Gignac zaten o kanatlarla ve sino ile +15 atar 2. Devre

Yorumlarınızı bekliyorum

Not:Ahmet geldi artım eleştirmeyi bırakalım.

30m avroya Intere giden gabigol mu?

Ben olsam ivanovic e ne gerekiyorsa harcardım bek de oynar stoper de

Ekstradan bir stoper daha alınmalı sakho gibi mesela doping filan hikayr o adam buraya gelse uçarız ertesi sene ise 15+ satarız

Muslera
Linnes Ivanovic Sakho Carole

Sapasağlam geri 5 li
3 4 sene daha taşır sonra 1 stoper daha alırız bir 3 daha gider burası

Ama işte olmaz illaki ahmet gelicek mehmet gidicek ali gelecek veli gidecek parayı yine yerliler kazanıcak

Chelsea uzatacak onunla.

Ama hollandada büyüdüyse hollandali sayilir ne fark eder

Bizde almanyada büyüdük menejerler alman olarak bakar türksün diye seni alip pazarlamayacak halleri yok. Altyapiyi orda aldiysa oralidir

*taptap*

25 aralık 2012 ne guzel bi tarihdi ben böle zamanın ıcıne ediim

[h=4]GARRY RODRİGUES'TE SONA GELİNDİ

Kolbeinn Sigthorsson'ın sözleşmesini fesheden Galatasaray, hücum gücünü arttırmak için Garry Rodrigues ile ilgileniyor. Sarı kırmızılarırın Garry Rodrigues transferini 2 milyon 500 bin euro karşılığında bitirdiği iddia ediliyor. İki kulübün başkanı yarın bir araya gelerek görüşecek.[/h]
[h=4]HEDEF KAAN AYHAN

Galatasaray Yönetimi, sezon başında Schalke’den Fortuna Düsseldorf’a transfer olan Kaan Ayhan’ın peşinde. Performansıyla Türk Milli Takımı’na kadar yükselen ve Fatih Terim’in gözdesi olan Kaan da tıpkı Ahmet gibi 22 yaşında ve gelecek vaat ediyor. Almanya 2. liginde sahne alan Düsseldorf, genç savunmacı için 500 bin Euro bonservis bedeli ödemişti. Galatasaray’dan talep edilen bonservis parasının ise 1.5 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.[/h]
fanatik

[h=4]SIDIKI MAIGA PAHALI GELDİ

Geçtiğimiz günlerde denenmek için Florya Metin Oktay Tesisleri’ne getirilen Mali’li genç oyuncu Sidiki Maiga’dan vazgeçilmek üzere. Performansı beğenilen 17 yaşındaki futbolcunun 400 bin euro'luk bir maliyeti olduğu belirtiliyor.[/h]
[h=4]ETO'O SÜRPRİZİ YAŞANABİLİR

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in raporu doğrultusunda hareket eden Galatasaray yönetimi, 7 milyon Euro'luk bonservis bedeli karşılığında Çin'e gitmesi beklenen Lukas Podolski'den gelecek parayla bir forvet bir de stoper almayı planlıyor. Santrafor için düşünülen ilk isim olan Antalya'nın dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o ve G.Birliği'nde genç yaşta kaptanlığa kadar yükselen stoper Ahmet Çalık'la temasa geçen Gakatasaray, her iki oyuncuyla da prensip anlaşması yaptı. (Habertürk)[/h]

[h=4]GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDEKİ İSİMLER[/h] 1- Oumar Niasse

2- Eduardo Wargas

3- Memphis Depay

4- Kerem Demirbay

5- Nuri Şahin

6- Mamadou Sakho

7- Jason Denayer

8- Sidiki Maiga

9- Martin Caceres

10- Ahmet Çalık

11- Eto'o

12- Egemen Korkmaz

13- Tarkan Serbest

14- Mehmet Ekici

15- Phakamani Mahlambi

16- Kaan Ayhan

17. Aleix Vidal

18. Garry Rodrigues

fanatik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt