- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
iyiyim baby
sen nabıon
canım sıkılıyo kuzum film izlicem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyiyim baby
sen nabıon
Hollandali degil yahu, orda dogmus sadece.
canım sıkılıyo kuzum film izlicem
Farkeder tabi. Sana biri türk oldugun halde israrla mesela rus demesi gibi birsey. Kimi rahatsiz olur kimi olmaz ama gerceklerde kalmak lazim.Farketmez menajeri Hollandalı menajerinin tüm oyuncuları Hollandalı
Bende ahmet sir çalık ı ne zaman birisi bonucci ye benzeticek diye bekliyordumBeşiktaş da istiyor...
Çocuk "GS" ...İllaki de "GS" olsun diyor.
#KaptanYürekli
Stili Barzagli ve Bonucci karışımı birşey.
Gayet iyi Stoper.
Farkeder tabi. Sana biri türk oldugun halde israrla mesela rus demesi gibi birsey. Kimi rahatsiz olur kimi olmaz ama gerceklerde kalmak lazim.
Kendisi hollandali degil, menajeri olabilir, o konuda bilgim yok. Ama oyuncunun kendi irkini bile dikkate almayacak kadar acimasiz olmayalim.
Yeşil Burunlu dicez o zaman
Muslera
Linnes Ivanovic Ahmet Carole
Jong Tolga
Gabigol Sneijder Bruma
Gignac
Cenk Balta Sabri Selçuk Gökay Sinan Eren
Kalanları gönder sene sonu da kulübeyi ve ilk 11 i takviye yap mis
3 transferle şampiyonluğa oynarız
Kanatların yaşları 23 ortalama
Göbek ahmet ve tolga tecrübesiz onun dışında harika
Gignac zaten o kanatlarla ve sino ile +15 atar 2. Devre
Yorumlarınızı bekliyorum
Not:Ahmet geldi artım eleştirmeyi bırakalım.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben olsam ivanovic e ne gerekiyorsa harcardım bek de oynar stoper de
Ekstradan bir stoper daha alınmalı sakho gibi mesela doping filan hikayr o adam buraya gelse uçarız ertesi sene ise 15+ satarız
Muslera
Linnes Ivanovic Sakho Carole
Sapasağlam geri 5 li
3 4 sene daha taşır sonra 1 stoper daha alırız bir 3 daha gider burası
Ama işte olmaz illaki ahmet gelicek mehmet gidicek ali gelecek veli gidecek parayı yine yerliler kazanıcak
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama hollandada büyüdüyse hollandali sayilir ne fark ederFarkeder tabi. Sana biri türk oldugun halde israrla mesela rus demesi gibi birsey. Kimi rahatsiz olur kimi olmaz ama gerceklerde kalmak lazim.
Kendisi hollandali degil, menajeri olabilir, o konuda bilgim yok. Ama oyuncunun kendi irkini bile dikkate almayacak kadar acimasiz olmayalim.