Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah Ahmet Calikin belasini versin.

Ayaga mayagi kirilir da gelemez insallah.

Twitter arama moturuna ahmet çalik yazip tepkileri ölcmek zor olmamali ey komisyoncu yonetim.

yerli oyuncu sevdasının arkasında belki de parasızlık yatıyor, Kievli VİDA'yı istesen adamlar bonservisi nakit isteyecek, G.birliğine/Bursaya 2-3 senede de ödesen sesi çıkmaz. Yerli oyuncu da parasını geç alsa sesini çıkarmaz (şikayet etse bütün kulüpler zor durumda, bir daha hiçbir kulüp transfer etmez onu) Yabancı Allah muhafaza, tasını tarağını toplar gider sonra da UEFA'ya şikayet edebilir.
Bu taktik italyada da var Inter Milan ın ağızları kokuyor ama italyan bi futbolcu olunca 15 20 milyon bastırabiliyorlar acımadan çünkü ödeme sıkıntısı yok

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

C1JBV8bXgAAGMCC.jpg

Kimdir bu rodriguez?
Hiç izleyen eden var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

öncelikli işimiz forvet ve 2 stoper olmalı..Poldi-Chedjou-Hamit sadece bu 3lüden 7m civarı bütçe açılıyor

Olur da Carole'yi satarlarsa sol beke de Aziz Behiç gelir

Narsingh----
Vidal--Kiralik
Dorlan Pabon---
Ahmet Çalık---

Bu 4 oyuncu Maliyeti maaşlarıyla birlikte 10 milyon e civarında çok rahat halledilir. Tolga Dejong Selçuk orta sahada dönüşümlü oynar Avrupa olmadğı için çok rahat halledilir.

Muslera
Vidal----Çalık-----Balta----Carole
-----------Selçuk-----Dejong------
Narsingh------S10----------Bruma--
---------------Pabon---------------

Mis gibi kadro hem ucuz hem maliyetli hem yetenekli..

Çalık gündemde olduğu ve kesin alınacağını bildiğim için yazdım Not olarak yazdım.

İsimleri üzerinde dedikodular sıklaşan Ahmet, Rodrigues ve Vidal'den muhtemelen Vidal hariç diğer ikisini seneye bu vakitlerde kime göndeririz filan diye düşünürüz. En kötü bunlar yedek kalsın da yerlerine as adamlar alalım diye çırpınırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt