Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karı gibi kavga edip laf dalaşına girmeyin , adam gibi okkalı küfür edin edecekseniz..

Genel kuruldaki herifin dedigi gibi birisinin suraya atlayip "hoooooop" demesi lazim.

Beyler olayın iyice suyunu çıkardınız. Bu konu hakkında kaç kez uyarıldınız,konudan atıldınız hala birbirinize laf atıp duruyorsunuz.

Bende suç aslinda biak milletin hskkini sen mi savuncan burwk naparlarsa ywpsinlar bu konudaki herkesden ozur diliyorum bundan sonra etliye sutluye karismiyorum

Terbiyeni bozma, farmer falan ayip oluyor, sana kufur veya hakaret etmedim, sen kimsin de farmer diyosun, akilli dur saygili ol

Soyadın farmer değil mi? Ne zoruna gidiyor?

Arkadaşı alır mısınız başımdan? Muhattap olmak istemiyorum kendisiyle. Furkan Korkmaz

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Galatasaray'da oynayan Yasin Öztekin için Rubin Kazan 4 Milyon €'yu gözden çıkardı.(Goleda)

C1KpW0aWgAA7hfg.jpg
Doğruysa eğer en az bizim (eren-serdar-tolga ) kadar kazık yemisler

SARI-KIRMIZI!

Beyler lütfen sakin,burası bir forum herkes kendi düşüncesini dile getirir,tartışır lakin bireysel değil konu ile ilgili.Yaptığınız hoş davranış değil karşılıklı anlaşıp birbirinizden hoşlanmıyorsanız engelleyin yada uzatmayın.Kırgınlık hoş birşey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt