- 21 Ocak 2010
- 72.572
- 51.039
- 5.003
karı gibi kavga edip laf dalaşına girmeyin , adam gibi okkalı küfür edin edecekseniz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asil sen bak isine. Iki gundur milleti gaza getirmeye calisiyorsun, isin gucun insani gaza getirip ban yedirmek, kime akil veriyosun.
Cabuk sinirleniyor ama zamanla asacaktir bu durumu, cabamizin adi Galatasaray unutmayalim
Biliyom reyiz askerligi corluda yaptim ondan sordum.Corlu bizim ilcemiz
1 örnek verirmisinizkarı gibi kavga edip laf dalaşına girmeyin , adam gibi okkalı küfür edin edecekseniz..
Konuşma be farmer Yusuf.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Nobet nobet dedin dransfer haberi vermiyon hic yigenim ne is ?
Beyler olayın iyice suyunu çıkardınız. Bu konu hakkında kaç kez uyarıldınız,konudan atıldınız hala birbirinize laf atıp duruyorsunuz.
Terbiyeni bozma, farmer falan ayip oluyor, sana kufur veya hakaret etmedim, sen kimsin de farmer diyosun, akilli dur saygili ol
Doğruysa eğer en az bizim (eren-serdar-tolga ) kadar kazık yemisler
Semih transfer nöbetini birbirine kattın şimdiden aradan çekiliyosun yakışıyo mu kardeş ?Bende suç aslinda biak milletin hskkini sen mi savuncan burwk naparlarsa ywpsinlar bu konudaki herkesden ozur diliyorum bundan sonra etliye sutluye karismiyorum
Galatasaray'da oynayan Yasin Öztekin için Rubin Kazan 4 Milyon €'yu gözden çıkardı.(Goleda)