- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
Arda bu konuda uyarıldın mı , niye aynı şeyleri yapıyorsun
Adam sana ne alıntı yapmış ne bir şey, sürekli tahrik tahrik
işin iyice bokunu çıkardın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih transfer nöbetini birbirine kattın şimdiden aradan çekiliyosun yakışıyo mu kardeş ?
NKGSDVBS
TapaTalK
Beyler lütfen sakin,burası bir forum herkes kendi düşüncesini dile getirir,tartışır lakin bireysel değil konu ile ilgili.Yaptığınız hoş davranış değil karşılıklı anlaşıp birbirinizden hoşlanmıyorsanız engelleyin yada uzatmayın.Kırgınlık hoş birşey değil.
Katanlar ortada Transfer nobeti ben cezaliykende hep izliyorum ama benim kadar uzun ceza alan yok aralarinda sen de ustume niye geliyosun kardesim amacin ne?
Arda bu konuda uyarıldın mı , niye aynı şeyleri yapıyorsun
Adam sana ne alıntı yapmış ne bir şey, sürekli tahrik tahrik
işin iyice bokunu çıkardın
Kimsenin üstüne geldiği yokKatanlar ortada Transfer nobeti ben cezaliykende hep izliyorum ama benim kadar uzun ceza alan yok aralarinda sen de ustume niye geliyosun kardesim amacin ne?
Soyadın farmer değil mi? Ne zoruna gidiyor?
Arkadaşı alır mısınız başımdan? Muhattap olmak istemiyorum kendisiyle. Furkan Korkmaz
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Kimsenin üstüne geldiği yok
Ortaya mesaj atıyoruz alıntılıyosun
Arda' da herkesi alıntılasa onada söylenir sen herşeyi üzerine alıyosun kardeşim
NKGSDVBS
TapaTalK
Isin gucun yok milleti gaza getirip ortaligi karistiriyorsun, biri dogrulari konusunca zoruna gidiyor demek
Neyse.
Konu içinde sıkıntılarınızı belirtmekte sakınca yok, ama mesajların hepsini göremeyiz arkada kalır, hepsini okumaya çalışıyoruz,değerlendiriyoruz
O yüzden rahatsız olduğunu durumları '' RAPORLAYIN'' bütün raporlar okunuyor, daha net sonuçlar alınır.
Konu içinde sıkıntılarınızı belirtmekte sakınca yok, ama mesajların hepsini göremeyiz arkada kalır, hepsini okumaya çalışıyoruz,değerlendiriyoruz
O yüzden rahatsız olduğunu durumları '' RAPORLAYIN'' bütün raporlar okunuyor, daha net sonuçlar alınır.
de Jong - Tolga
Rodrigues - Sneijder - Bruma
Pato
Ben okeyim.