Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih transfer nöbetini birbirine kattın şimdiden aradan çekiliyosun yakışıyo mu kardeş ?

NKGSDVBS
TapaTalK

Katanlar ortada Transfer nobeti ben cezaliykende hep izliyorum ama benim kadar uzun ceza alan yok aralarinda sen de ustume niye geliyosun kardesim amacin ne?

Son düzenleme:
Beyler lütfen sakin,burası bir forum herkes kendi düşüncesini dile getirir,tartışır lakin bireysel değil konu ile ilgili.Yaptığınız hoş davranış değil karşılıklı anlaşıp birbirinizden hoşlanmıyorsanız engelleyin yada uzatmayın.Kırgınlık hoş birşey değil.

Sonuna kadar katılıyorum sana hemşerim.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Katanlar ortada Transfer nobeti ben cezaliykende hep izliyorum ama benim kadar uzun ceza alan yok aralarinda sen de ustume niye geliyosun kardesim amacin ne?

Sana gelince, emin olmadığın konu hakkında niye yaygara koparıyorsun

Kimse sizin tartışmalarınız okumak zorunda değil , rahatsız oluyorsan raporlarsın ve engellersin

Sürekli tartışma içerisindesin buda söylendi sana

Semih Çiğdem , arda sana küfretmedi. güya şeytanca davranıp "...." yazıp küfrettim iması vermek istedi.
sen de ona gerçekten küfretseydin ceza alırdın ve keyfi gelirdi.
şu an ise ceza aldıramadı ama seni özür diletme peşindeydi.

Bizim yönetim 4milyon da başka rakam bilmiyor galiba.

Rodriges 4
Ahmet 4

Kim olursa olsun biz 4 veriyoruz.
Kepaze herifler.
Sanki babalarının parası

SARI-KIRMIZI!

Kimsenin üstüne geldiği yok
Ortaya mesaj atıyoruz alıntılıyosun
Arda' da herkesi alıntılasa onada söylenir sen herşeyi üzerine alıyosun kardeşim

NKGSDVBS
TapaTalK

Herşey düzgün giderken farmer bana neden saldırdı onu anlamadım. Neyse canı sağolsun.

Konu içinde sıkıntılarınızı belirtmekte sakınca yok, ama mesajların hepsini göremeyiz arkada kalır, hepsini okumaya çalışıyoruz,değerlendiriyoruz

O yüzden rahatsız olduğunu durumları '' RAPORLAYIN'' bütün raporlar okunuyor, daha net sonuçlar alınır.

Kimsenin üstüne geldiği yok
Ortaya mesaj atıyoruz alıntılıyosun
Arda' da herkesi alıntılasa onada söylenir sen herşeyi üzerine alıyosun kardeşim

NKGSDVBS
TapaTalK

Karismiyorum bundan sonra cezaliyken nasil yorum yapamiyorsam gene yapmam ama farjli yerlerden vurmaya calisiyo yaptigi gercekten hayip

Mahir de gelmis konuya

Köpekler istedi diye atlar ölmez

Gökhani yedirmeyiz ulan !

Isin gucun yok milleti gaza getirip ortaligi karistiriyorsun, biri dogrulari konusunca zoruna gidiyor demek

Neyse.

Allah'a şükür işim gücüm var. İşi gücü olmayan bütün gün transfermarkt'daki oyunculara bakıp burada kolpa kolpa şeyler yazanları herkes çok iyi biliyor.

Hadi hadi.

Konu içinde sıkıntılarınızı belirtmekte sakınca yok, ama mesajların hepsini göremeyiz arkada kalır, hepsini okumaya çalışıyoruz,değerlendiriyoruz

O yüzden rahatsız olduğunu durumları '' RAPORLAYIN'' bütün raporlar okunuyor, daha net sonuçlar alınır.

Raporladigimiz zaman da ceza aliyoruz

Adamin etmedigi hakaret kalmadi yinede raporlamadim

#ÖZEL | Galatasaray, Liverpool'un kadroda düşünmediği Mamadou Sakho ile görüşmelere başladı. Tüm şartlar zorlanacak.

Hmmm :)

Çok ciddisin pala. Bıyığı çıkar da rahatla biraz.

Nasıl gidiyor iş, güç?

arda sadi isimli üye yiğit karagöz'e adam değilsin deyip hakaret etti ardından tahrik ederek muslera konusuna çağırdı ..mesajı raporladım bilginiz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt