- 16 Haziran 2010
- 202.492
- 154.277
- 6.838
Pato, Garry Rodrigues ikilisi alinsa en azindan ofansif olarak elimizi biraz daha rahatlatir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#ÖZEL | Galatasaray, Liverpool'un kadroda düşünmediği Mamadou Sakho ile görüşmelere başladı. Tüm şartlar zorlanacak.
Hmmm![]()
Az hava alip tekrar geldim kac sayfadir konu disi ve gereksiz muhabbetler donmus, kavga edecekseniz bari iyi kufur edin de soyle guzel bir myc verim
Yoksa burada birbirimize saygı çerçevesinde elestirelim, futbol konusalim, adi ustunde "Transfer Nobeti".
Farmer'a farmer demek suç mu kardeşim?
Sen niye saldırıyorsun arkadaş? Senin istediğin kadar ben seninle muhattap olmak istemiyorum. Rahat bırak beni. İlla şikayet mi edelim?
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Türkiye'ye Gelmek istemiyor bildigim kadariyla
Kim kime kopek demis? Oyle bir rapor goremedim.birine adam değilsin demek ya da köpek demek ceza sebebidir değil mi ?
Pato, Garry Rodrigues ikilisi alinsa en azindan ofansif olarak elimizi biraz daha rahatlatir.
Bugune kadar seninle kac kez muhattap olmusum? Yanlis gordugum seyi soyledim o kadar, niye bu kadar uzerine aliniyorsun, demek ki hakliymisim.
Hem mod'a basimdan al diyorsun, hem farmer diyorsun, muhattap olmak istemiyorsan laf atma. Neyse sen devam et ben terbiyemi bozmam merak etme.
Ust duzey bir bek olmasada bana gore iyi bir bek, gecen sene iyidi, bu sezon 4-5 mac kotu oynadi diye hemen kotu oyuncu anlamina gelmiyor, fransa'da PSG haric her takimda oynar.
Alamayiz bencede, ama sezon basi 3 milyon Euro ya transfer olmustu. Simdi mesela Podolski 7 milyon Euro ya satilirsa, 5 milyon euro ya Pato alinsa fena olmaz.Pato gelmez
Okadar para vermez bizimkiler
Kim sana adam değilsin dedi ?birine adam değilsin demek ya da köpek demek ceza sebebidir değil mi ?
birine adam değilsin demek ya da köpek demek ceza sebebidir değil mi ?
Alamayiz bencede, ama sezon basi 3 milyon Euro ya transfer olmustu. Simdi mesela Podolski 7 milyon Euro ya satilirsa, 5 milyon euro ya Pato alinsa fena olmaz.
birine adam değilsin demek ya da köpek demek ceza sebebidir değil mi ?
Kim kime kopek demis? Oyle bir rapor goremedim.

Tolga naptı bu taraftara anlamıyorum adam geldi sayesinde ortasahamız toparladı sakatlandığından beri çöp gibiyiz neyi kötü?Eren - 4m
Serdar - 4m
Tolga - 3m
Ahmet Calik - 3m
Rodrigues - 4m
futboldan anlamayanlar transfer yapiyor... son 2 yilda yapilan transferlerde carole disinda hic biri ilk 11 oyuncusu degil veya henuz katki saglamadi
yaziklar olsun