Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pato, Garry Rodrigues ikilisi alinsa en azindan ofansif olarak elimizi biraz daha rahatlatir.

Az hava alip tekrar geldim kac sayfadir konu disi ve gereksiz muhabbetler donmus, kavga edecekseniz bari iyi kufur edin de soyle guzel bir myc verim :)

Yoksa burada birbirimize saygı çerçevesinde elestirelim, futbol konusalim, adi ustunde "Transfer Nobeti".

birine adam değilsin demek ya da köpek demek ceza sebebidir değil mi ?

Özel Haber ! Sezonun 2. Yarısı için Galatasaray scout ekibi oynamadan yatarak para kazanacak oyuncu arayışlarını sürdürüyor.( jurnal spor )

Farmer'a farmer demek suç mu kardeşim?

Sen niye saldırıyorsun arkadaş? Senin istediğin kadar ben seninle muhattap olmak istemiyorum. Rahat bırak beni. İlla şikayet mi edelim?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Bugune kadar seninle kac kez muhattap olmusum? Yanlis gordugum seyi soyledim o kadar, niye bu kadar uzerine aliniyorsun, demek ki hakliymisim.

Hem mod'a basimdan al diyorsun, hem farmer diyorsun, muhattap olmak istemiyorsan laf atma. Neyse sen devam et ben terbiyemi bozmam merak etme.

Bugune kadar seninle kac kez muhattap olmusum? Yanlis gordugum seyi soyledim o kadar, niye bu kadar uzerine aliniyorsun, demek ki hakliymisim.

Hem mod'a basimdan al diyorsun, hem farmer diyorsun, muhattap olmak istemiyorsan laf atma. Neyse sen devam et ben terbiyemi bozmam merak etme.

Benden uzak durur musun? Son uyarım.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Ust duzey bir bek olmasada bana gore iyi bir bek, gecen sene iyidi, bu sezon 4-5 mac kotu oynadi diye hemen kotu oyuncu anlamina gelmiyor, fransa'da PSG haric her takimda oynar.

Carole hani alternatif sözcüğünün tam karşılığı bir adamdır.
İyi bir sol bekin olur. Carolede yıllık ücretiyle, kalitesiyle onun yedeği olur. İşte Galatasaray kadrosu aynen bu şekilde oluşturulmalı.

Ama bizim başımıza gelen çapsızlar senelerdir böyle bir kadroyu kurmayı beceremediler.

Şu an inanılmaz rezaket bir kadromuz var. Ve hala gidiyorlar alternatif olabilecek veya riski çok yüksek transferler yapmaya çalışıyorlar.

Bir arkadaşın yukarıd dediği gibi Çok iyi 2 as stoperin olur. Gidersin alternatif olarak makul ücretlerle Ahmet çalığı alırsın.Tutarsa ne ala.
Senin ço iyi kanat oyuncuların vardır. Gider aynı şekilde rodriguesi alırsın.

İşte senelerdir bunu yapamadığımız için bu haldeyiz. ve borç içinde yüzüyoruz.

Tabiki bunuda yapmak için ilk aşamada revizyon için çok büyük bütcelazım. Ve Galatasaraya başkan oluyorsan bunuda bulacaksın ve birkereliğine vereceksin.

Eto için 6beşiktaş yolumuza taş koymuş vay adiler

NKGSDVBS
TapaTalK

Alamayiz bencede, ama sezon basi 3 milyon Euro ya transfer olmustu. Simdi mesela Podolski 7 milyon Euro ya satilirsa, 5 milyon euro ya Pato alinsa fena olmaz.

Fena olmaz tabi ama 5 milyon bonservis ödeyecegimizi zannetmiyorum

Rodrigues icin de 4 milyon diyorlar mesela cok para onun icin

Kim kime kopek demis? Oyle bir rapor goremedim.

Transfer Nöbeti

burada bana dedi. sorsanız inkar eder .
daha önce beni mahir isimli birinin fakesi olmakla defalarca suçladı hatta admin inanıp beni süresiz ihraç etti. ben aynı adla tekrar üye olup danyal artemis'le görüştüm . üyeliğimin ismi değiştirilip tekar iade edildi. emrah yıldırım konudan haberdardır.

ama arda sadi yine vazgeçmiyor. yiğit karagöz'e de adam değilsin deyip hakaret etti. o mesajını raporladım .

Biri bassın küfürü'de rahatlayın arkadaş didişip duruyonuz iki saattir

Eren - 4m
Serdar - 4m
Tolga - 3m

Ahmet Calik - 3m
Rodrigues - 4m

futboldan anlamayanlar transfer yapiyor... son 2 yilda yapilan transferlerde carole disinda hic biri ilk 11 oyuncusu degil veya henuz katki saglamadi

yaziklar olsun
Tolga naptı bu taraftara anlamıyorum adam geldi sayesinde ortasahamız toparladı sakatlandığından beri çöp gibiyiz neyi kötü?

Eren den kimse drogbalık beklemedi adam sezon başında geleni atıyordu sonradan geriden besleyen olmayınca o da durdu noldu 2 ayda hemen sattık?

Serdar küçük düşürüldü forumda sonra oynayınca bi görüldü adam iyi stoper

Sakatlık kısmına gelince serdar süper sağlam değil ancak karlı havada şanssızlık keza tolga da sakatlandı adam her maç 12 13 km koşuyor dayanamadı

Burda suçlancak kişiler kondisyonerler ve teknik kadronun eskikleri göremesi bu borcu sadece başkanlar yapmadı taraftarın da payı büyük hala linnes yazana küfürler ediliyor bırakın da şu paranın az olduğu dönemde adam kendini bi göstersin şans verelim bi geliştirsin kendini

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pato hayal.

Onu yazin alacaktik biz,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt