- 12 Haziran 2015
- 35.985
- 31.639
- 2.693
Sakho olursa efsane olur ya,inşAllah yönetim alabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer Nöbeti
burada bana dedi. sorsanız inkar eder .
daha önce beni mahir isimli birinin fakesi olmakla defalarca suçladı hatta admin inanıp beni süresiz ihraç etti. ben aynı adla tekrar üye olup danyal artemis'le görüştüm . üyeliğimin ismi değiştirilip tekar iade edildi. emrah yıldırım konudan haberdardır.
ama arda sadi yine vazgeçmiyor. yiğit karagöz'e de adam değilsin deyip hakaret etti. o mesajını raporladım .
Osmanlı maçlarında bişey oynamadı genel olarakta üst düzey performansını göremedik o devir geçtide biz yine alamayız.Pato hayal.
Onu yazin alacaktik biz,

Osmanlı maçlarında bişey oynamadı genel olarakta üst düzey performansını göremedik o devir geçtide biz yine alamayız.
NKGSDVBS
TapaTalK
Profil resmimi bak be
Sneijder reis
Garry yerine Vargas...muazzam olur ön hat
____DeJong___Tolga
Vargas__Sneijder__Bruma
________Pato
Tolga naptı bu taraftara anlamıyorum adam geldi sayesinde ortasahamız toparladı sakatlandığından beri çöp gibiyiz neyi kötü?
Eren den kimse drogbalık beklemedi adam sezon başında geleni atıyordu sonradan geriden besleyen olmayınca o da durdu noldu 2 ayda hemen sattık?
Serdar küçük düşürüldü forumda sonra oynayınca bi görüldü adam iyi stoper
Sakatlık kısmına gelince serdar süper sağlam değil ancak karlı havada şanssızlık keza tolga da sakatlandı adam her maç 12 13 km koşuyor dayanamadı
Burda suçlancak kişiler kondisyonerler ve teknik kadronun eskikleri göremesi bu borcu sadece başkanlar yapmadı taraftarın da payı büyük hala linnes yazana küfürler ediliyor bırakın da şu paranın az olduğu dönemde adam kendini bi göstersin şans verelim bi geliştirsin kendini
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam anlasildi, burada Mahir olmadigin anlamini cikartiyorum, hatam varsa duzeltin. Sen yinede uzerine alma bu tarz ithamlari. Baska birsey olursa raporlayin biz bu durumda bunu arastirip gerekeni yapariz.
Transfer Nöbeti
burada bana dedi. sorsanız inkar eder .
daha önce beni mahir isimli birinin fakesi olmakla defalarca suçladı hatta admin inanıp beni süresiz ihraç etti. ben aynı adla tekrar üye olup danyal artemis'le görüştüm . üyeliğimin ismi değiştirilip tekar iade edildi. emrah yıldırım konudan haberdardır.
ama arda sadi yine vazgeçmiyor. yiğit karagöz'e de adam değilsin deyip hakaret etti. o mesajını raporladım .
;moody: