Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakho olursa efsane olur ya,inşAllah yönetim alabilir.

Transfer Nöbeti

burada bana dedi. sorsanız inkar eder .
daha önce beni mahir isimli birinin fakesi olmakla defalarca suçladı hatta admin inanıp beni süresiz ihraç etti. ben aynı adla tekrar üye olup danyal artemis'le görüştüm . üyeliğimin ismi değiştirilip tekar iade edildi. emrah yıldırım konudan haberdardır.

ama arda sadi yine vazgeçmiyor. yiğit karagöz'e de adam değilsin deyip hakaret etti. o mesajını raporladım .

Profil resmime bak be

Sneijder reis

Son düzenleme:
Ulan Dursun ekibi yüzünden zaten Transfer Nöbetinden transfer konuşamıyoruz tamamda sizde amma çok uzattınız konuyu tamam artık yav

Easy boy easy..

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Gönlümün Efendisi geldi mi

large.gif

Osmanlı maçlarında bişey oynamadı genel olarakta üst düzey performansını göremedik o devir geçtide biz yine alamayız.

NKGSDVBS
TapaTalK

Pato gibi yetenekli adamlar bizim ligde cosar. Keske alabilsek tam bize göre adam ama alamayiz zaten bu yüzden bosuna da kafa yormamiza gerek yok.

Garry yerine Vargas...muazzam olur ön hat

____DeJong___Tolga
Vargas__Sneijder__Bruma
________Pato

Tolga naptı bu taraftara anlamıyorum adam geldi sayesinde ortasahamız toparladı sakatlandığından beri çöp gibiyiz neyi kötü?

Eren den kimse drogbalık beklemedi adam sezon başında geleni atıyordu sonradan geriden besleyen olmayınca o da durdu noldu 2 ayda hemen sattık?

Serdar küçük düşürüldü forumda sonra oynayınca bi görüldü adam iyi stoper

Sakatlık kısmına gelince serdar süper sağlam değil ancak karlı havada şanssızlık keza tolga da sakatlandı adam her maç 12 13 km koşuyor dayanamadı

Burda suçlancak kişiler kondisyonerler ve teknik kadronun eskikleri göremesi bu borcu sadece başkanlar yapmadı taraftarın da payı büyük hala linnes yazana küfürler ediliyor bırakın da şu paranın az olduğu dönemde adam kendini bi göstersin şans verelim bi geliştirsin kendini

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu oyunculara kotu demedim zaten, ama odedigimiz paralara bakarsan daha iyi oyuncular alinabilirdi.

Galatasaray'da oynayan Yasin Öztekin için Rubin Kazan 4 Milyon €'yu gözden çıkardı.(Goleda)

Allahım goooooooooooooooollllllllllll

Transfer Nöbeti

burada bana dedi. sorsanız inkar eder .
daha önce beni mahir isimli birinin fakesi olmakla defalarca suçladı hatta admin inanıp beni süresiz ihraç etti. ben aynı adla tekrar üye olup danyal artemis'le görüştüm . üyeliğimin ismi değiştirilip tekar iade edildi. emrah yıldırım konudan haberdardır.

ama arda sadi yine vazgeçmiyor. yiğit karagöz'e de adam değilsin deyip hakaret etti. o mesajını raporladım .
Tamam anlasildi, burada Mahir olmadigin anlamini cikartiyorum, hatam varsa duzeltin. Sen yinede uzerine alma bu tarz ithamlari. Baska birsey olursa raporlayin biz bu durumda bunu arastirip gerekeni yapariz.

Ayrica herkes isin soyluyorum, uyuz oldugunuz veya yorumlarindan hosnut olmadiginiz kisileri de "black list" e alin profil ayarlarinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt