Kağan Yıldırım
Cezalı
- 9 Aralık 2016
- 446
- 0
- 316
Eger sen Mahir degilsen sinirlenecek bir durum yok senin icin, uzerine almaman lazim. Burasi sosyal medya, cogumuz birbirimizi gercekte hayatta gormez tanimaz bile. Bazi seyleri de ona gore degerlendirmek lazim. Tabiki ceza gerektiren birsey varsa direk raporlaman bizim elimizi kuvvetlendirir. Ben tabiki burada onceki hikayeyi bilmiyorum tum yorumlari okuyacak degilim. Bu benim sana tavsiyem. Black liste almanin amaci da kendini o mesajlardan sakinmak icin degilmi? Baskasi gorse seni niye daha ilgilendirsin ki? Sen gormedikten sonra zaten rahatsiz olmazsin normalinde, demek istedigim bu. Hala rahatsiz oluyorsan bu benim cozebilecegim bir sey degil. Bazi seyleri kendiniz aranizda cozmeniz lazim, tabiki birisi acik acik hakaret ederse bu karsiliksiz kalmaz. Onun disinda biz polis amiri gibi herkesin iyi gecinmesini saglayacak araci degiliz.
adminim ben size " sen alisin desem " ve akabinde hakaret etsem ne dersiniz ?
empati yapın biraz . birisi size bu denli bir argüman sunsa kabul eder msınız ? bu konu cidden can sıkıyor. arda sadi denilen üye yiğit karagöz'e bana ve semih çiğdem'e defalardır saldırıyor. sebebi de maalesef yaptırım uygulanmaması. .
iyi geçimnesini sağlamak elbette göreviniz değil ama kişisel hakaret kabul edilen sözlere gerekli yaptırımı uygulamak sizin yetkinizdir diye düşünüyorum ..şayet köpek demek ceza sebebi değilse ben de arda'ya takma bir isim takıp sonra dümdüz gitsem olur mu?
adama da kalkıp sen o değilsen sorun yok diyecek mısınız ?
kolay gelsın .iyi forumlar.