Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger sen Mahir degilsen sinirlenecek bir durum yok senin icin, uzerine almaman lazim. Burasi sosyal medya, cogumuz birbirimizi gercekte hayatta gormez tanimaz bile. Bazi seyleri de ona gore degerlendirmek lazim. Tabiki ceza gerektiren birsey varsa direk raporlaman bizim elimizi kuvvetlendirir. Ben tabiki burada onceki hikayeyi bilmiyorum tum yorumlari okuyacak degilim. Bu benim sana tavsiyem. Black liste almanin amaci da kendini o mesajlardan sakinmak icin degilmi? Baskasi gorse seni niye daha ilgilendirsin ki? Sen gormedikten sonra zaten rahatsiz olmazsin normalinde, demek istedigim bu. Hala rahatsiz oluyorsan bu benim cozebilecegim bir sey degil. Bazi seyleri kendiniz aranizda cozmeniz lazim, tabiki birisi acik acik hakaret ederse bu karsiliksiz kalmaz. Onun disinda biz polis amiri gibi herkesin iyi gecinmesini saglayacak araci degiliz.

adminim ben size " sen alisin desem " ve akabinde hakaret etsem ne dersiniz ?
empati yapın biraz . birisi size bu denli bir argüman sunsa kabul eder msınız ? bu konu cidden can sıkıyor. arda sadi denilen üye yiğit karagöz'e bana ve semih çiğdem'e defalardır saldırıyor. sebebi de maalesef yaptırım uygulanmaması. .
iyi geçimnesini sağlamak elbette göreviniz değil ama kişisel hakaret kabul edilen sözlere gerekli yaptırımı uygulamak sizin yetkinizdir diye düşünüyorum ..şayet köpek demek ceza sebebi değilse ben de arda'ya takma bir isim takıp sonra dümdüz gitsem olur mu?
adama da kalkıp sen o değilsen sorun yok diyecek mısınız ?

kolay gelsın .iyi forumlar.

İte it demek suç mu oldu memlekette?

(Mevcut konudan bağımsız soruyorum)

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

hiç unutmuyorum tebrikler şikayetler başlığında eski bi üye yukarıda k. y 17 nin sitemine neredeyse bire bir benzer bir sitemde bulunmuş daha sonra yönetime ve masum üyelere küfrederek aramızdan ayrılmıştı.

inş. dejavu yaşamayız şahsen bu yaştan sonra çok zoruma gidiyor böyle şeyler :(

Bizim Rigobert Song da iyi stoperdi.

adminim ben size " sen alisin desem " ve akabinde hakaret etsem ne dersiniz ?
empati yapın biraz . birisi size bu denli bir argüman sunsa kabul eder msınız ? bu konu cidden can sıkıyor. arda sadi denilen üye yiğit karagöz'e bana ve semih çiğdem'e defalardır saldırıyor. sebebi de maalesef yaptırım uygulanmaması. .
iyi geçimnesini sağlamak elbette göreviniz değil ama kişisel hakaret kabul edilen sözlere gerekli yaptırımı uygulamak sizin yetkinizdir diye düşünüyorum ..şayet köpek demek ceza sebebi değilse ben de arda'ya takma bir isim takıp sonra dümdüz gitsem olur mu?
adama da kalkıp sen o değilsen sorun yok diyecek mısınız ?

kolay gelsın .iyi forumlar.
Kisisel hakarete varan yorumlarda ceza almalari gerekiyor ki almis zaten. Ben genel olarak soyluyorum. Sevmediginiz veya gecinemediginiz kisileri gormezden gelin, tabiki sizi hedef alan mesajlar varsa ve bu forum kurallari geregi ceza aldiracak cinsten ise bunu raporlayin oradan biz forum yonetimi olarak gereken onlemleri daha kolayca saglayabiliriz. Size de iyi forumlar.

Niye
cok iyi zenci Stoperler yok.

jeromeboateng-cropped_5iuu4y1nlrs81dfucti2f3vko.jpg
porto-eski-oyuncusu-eliaquim-mangalayi-kiraliyor-h1472388705-4a890d.jpg
5778d91f2f9af5f725000001.jpg
3657031600000578-3694337-image-m-31_1468760799008.jpg
samuel-umtiti-during-la-liga-match-between-fc-barcelona-v-betis-in-picture-id592621858

bipspor 1 dakika sonra transfer bombası patlatacağını iddia ediyor üye olan renktaşımız varsa paylaşabilir mi neymiş

Uçan brezilyalı Vitor Hugo :D 1.5 m euro diyor bipspor

Edit: maaşı 1.5 m. Palmerias 7.5 istemiş bizimkiler 5e indirmiş

Son düzenleme:
Kisisel hakarete varan yorumlarda ceza almalari gerekiyor ki almis zaten. Ben genel olarak soyluyorum. Sevmediginiz veya gecinemediginiz kisileri gormezden gelin, tabiki sizi hedef alan mesajlar varsa ve bu forum kurallari geregi ceza aldiracak cinsten ise bunu raporlayin oradan biz forum yonetimi olarak gereken onlemleri daha kolayca saglayabiliriz. Size de iyi forumlar.

ilginiz ve yaptırımınız için tesekkur ederim .

Vitor hugo bizdeymis stoper

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ali naci küçük@nkucukk
SON DAKİKA: Galatasaray, Palmeiras'ta forma giyen Vitor Hugo'ya talip oldu25 yaşındaki stoper için kulübüyle masaya oturuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt