Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Acayip tek hamleli adam lan bu ya efsane olur ya her maç atılır..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis bu çocuğun türk vatandaşlığından başka bi vatandaşlığıda yok transferi ona göre yaptı dimi?
birde bu T.D. Streich demişsin nasıl biri bu luci gibi falan mı?
vaybe bu hoca için çare ile başlıyan başlıklı konu aç sana sonsuz destek veririm renkdaş. kelle ikimizin kellesi ilerde linç edilirsek bililkte ediliriz.türk vatandasi.
Öyle birisi. Freiburg ile özlesmis bir kisi. Küme düsmeleri, cikislari hepsini yasamis SCF ile . Iki senedir bizde görmek istedigim bir Hoca (gerektiginde medyaya meydan okuyan bir insan evladi)
Yani arkadaşlar hamleli ama zeki bir stopere ihtiyacımız var kanaatindeyim her topa lambur lumbur dalan adamları sevmem alan kontrolü rakibi etkisiz böyle ittirme ve pasifize eden stoperleri daha çok seviyorum,yani işini temiz yapan adamı..
Tabi ki iyi bir çocuk müthiş bir kesiciymiş çok belli ama Semih Kaya'nın bile böyle bir videosunu yapabiliriz yani..
Ya niye olalım hemen karamsarlık yapıyorsunuz ikiside harika uyumlu olurlar bence iyi bir sağ bek ve takım savunması ile harika yerlere de geliriz cl deBu Vitor Hugo iyi stoper yani brezilya ligi ne kadar kıyas olabilir bilmiyorum ama izlediğim kadarıyla göze çarpan iyi bir stoper scout ekibi başarısı sayılabilecek birisi ama serdar-hugo yla filan CL'ye filan gidersek rezil oluruz orası ayrı
vaybe bu hoca için çare ile başlıyan başlıklı konu aç sana sonsuz destek veririm renkdaş. kelle ikimizin kellesi ilerde linç edilirsek bililkte ediliriz.
sana güvenim sonusuz futboldan anlayanları tespit etmen konusunda
Bana göre Vida alınmalı
Hugo daha riskli transfer
Vida besiktas ile anlasmak uzere
olm sende ayrılabilecekleri önersene o halde . yok mu şöyle futbolunu izlerken tribe sokan bir gerçek alman.acmistim bir kere diye hatirliyorum gitmis yanmis. Ama Freiburgdan ayrilacagini sanmiyorum . Ölene kadar orali olacak galiba
( bir diger hoca ise Braunschweigda Lieberknecht). O da gelse hayir demem (o hayatta ayrilmaz ordan ama )
SC Freiburg | Statistik | Spieler Statistiken | beste Spieler | Leistungsindex | Zahlen | Tore | Karten ✓
Freiburgun bu sezon ki istatistikleri (2.ligden cikmis birde pek paralari yok , sol taraf onlarin sag taraf ligin ortalamasi)