Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi soruyoru şimdi bugün kadro dışı kalmasını filan bir tarafa bırakırsak Rodrigues'i neye göre Yasin'den iyi buluyorsunuz? Kaç kere izlediniz?

Ya da şöyle sorayım: Yunan liginin orta sıra takımının oyuncusuna bu kadar sıcak bakarken mesela İrfan Can'ı alsak itiraz eder miydiniz? Ahmet Çalık yerine de benzer çapta oyuncuyu PAOK'tan alsak hemen 11'e mi yazardınız?
Devamına bakmadım.sayfaların ama Yunan liginin orta sıralarında Paok dogruda Yasin de bize Türkiye liginin dip takımından gelmedi mi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olm sende ayrılabilecekleri önersene o halde . yok mu şöyle futbolunu izlerken tribe sokan bir gerçek alman.
bana kalsa effenberg veya kahnı yarın göreve başlaıtırım. o yasini masini duvardan duvara vurun diye emir veririm ama işte başkan olan dursun

Effenbergi hayatta istemem, les oglu les. Aynisi Mattheus icin gecerli.

Mesela Breitenreiter (kulüpsüz) o nu denemek lazim acikcasi. Tamam Schalkeda pek olmadi (S04 zaten rezil oglu rezil bir takim hele eski S.D Horst heldt ile) . Ondan önce Paderborn ile mucizeler yaratmisti. Getirip denerdim.

Labbadia da var ama o nu nasil söylesem Gözüm pek tutmadi (yarim sene, bir sene mükemmel isler yapar, ertesi dönem sivip batirabiliyor). Hamburgu 2 sene önce mucizevi ligde tuttu, gecen sene rahat bir sezon izletti, bu sezon ise baya krize girdiler (Management problemleri de vardi ayri mesele o ) .

Hayalim

Beiersdorfer S.D ve Streich T.D dür

Son düzenleme:
Yunan arkadasima sordum. Gary Rodrigues idare eder diyor. Alt Liglerde fena degil diyor. Alt Lig derken Yunanistan Ligi, TR ligi vs.

Ahim Sahim bir Oyuncu degil yani.

Yasinden bir tik üstünde veya altinda olur

Feghouli kırmızı gördü puahahaha :D

Effenbergi hayatta istemem, les oglu les. Aynisi Mattheus icin gecerli.

Mesela Breitenreiter (kulüpsüz) o nu denemek lazim acikcasi. Tamam Schalkeda pek olmadi (S04 zaten rezil oglu rezil bir takim hele eski S.D Horst heldt ile) . Ondan önce Paderborn ile mucizeler yaratmisti. Getirip denerdim.

Labbadia da var ama o nu nasil söylesem Gözüm pek tutmadi (yarim sene, bir sene mükemmel isler yapar, ertesi dönem sivip batirabiliyor). Hamburgu 2 sene önce mucizevi ligde tuttu, gecen sene rahat bir sezon izletti, bu sezon ise baya krize girdiler (Management problemleri de vardi ayri mesele o ) .

Hayalim

Beiersdorfer S.D ve Streich T.D dür
efenberg konusunda hayallerımı yıktın belkı yanılıyorsundur reis. dusunsenede kenarde efenberg ve kahn duruyor bırı hoca diğer yardımcı değişmeli.

reis bu magath ne durumda yav. adam cabuk sondu gıttı. enson ıngıleterede tuncay şanlıyı intihara zorluyordu. birdahada haber alamadım

Ya niye olalım hemen karamsarlık yapıyorsunuz ikiside harika uyumlu olurlar bence iyi bir sağ bek ve takım savunması ile harika yerlere de geliriz cl de

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis işte sıkıntı orda bizim takımın bekleri leş maalesef durum böyle Carole*Sarbi*Linnes*Cavanda hepsi gönderilip adam akıllı bir sağ ve sol bek alınırsa
Birde Tecrübeli bir hoca takım savunmasından bir haber takıma defans yapmasını öğretirse evet çok iyi yerlere gelebiliriz
Ama bizimki takım savunmasını bırak top ortasahadan geriye gittiği an Eren-Bruma-Yasin-Sneijder ilerde çakılı olarak kalıyor defans katkısı 0
Selçuk zaten savunmadan olabildiğince uzak olsun mümkünse her maç bir top kaptırır golü yedirir bize

efenberg konusunda hayallerımı yıktın belkı yanılıyorsundur reis. dusunsenede kenarde efenberg ve kahn duruyor bırı hoca diğer yardımcı değişmeli.

reis bu magath ne durumda yav. adam cabuk sondu gıttı. enson ıngıleterede tuncay şanlıyı intihara zorluyordu. birdahada haber alamadım

Effenberg Paderbornu calistirmisti
Stefan Effenberg - Leistungsdaten im Detail | Transfermarkt

15 mac 2 galibiyet 7 yenilgi 6 beraberlik. Kümeye düstü takim birde kovuldu :D

Magath cinde bir takim calistiyor su an , hangisi tam olarak bilmiyorum

Reis işte sıkıntı orda bizim takımın bekleri leş maalesef durum böyle Carole*Sarbi*Linnes*Cavanda hepsi gönderilip adam akıllı bir sağ ve sol bek alınırsa
Birde Tecrübeli bir hoca takım savunmasından bir haber takıma defans yapmasını öğretirse evet çok iyi yerlere gelebiliriz
Ama bizimki takım savunmasını bırak top ortasahadan geriye gittiği an Eren-Bruma-Yasin-Sneijder ilerde çakılı olarak kalıyor defans katkısı 0
Selçuk zaten savunmadan olabildiğince uzak olsun mümkünse her maç bir top kaptırır golü yedirir bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt