Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski gibi bitiricilige sahip adam zor buluruz.

Takımda gol atma becerisine haiz tek kişi şu an.

Burak olsaydı tamam derdim ama 7 maçta 1 gol aranılan ve seviyesi yüksek maçlarda varlığı bile husswdilmeyen Eren ile ligi ilk 5 de bitiremezsin 2.yarı.

Plansız başı kesik tavuk gibi hareket edenler yüzünden geçen sene 6. Olduk.

Poldi de cok yanlis zamanda gelen futbolcular kervanina katildi ne yazik ki ayni Kewell gibi mesela. Bu adamlari daha iyi bir takim kurgusunda görmek isterdim.

Poldi 2012 de gelseydi mesela cok manyak bir performans sergilerdi o takimla birlikte. Umarim Poldi satilmaz cünkü Poldiyi satmak sampiyonlugu satmak demek.

Eren ile yürümez bu is kimse kusura bakmasin.

2.yarı oynayacağımız ilk maça 12-13 gün kaldı.Üstelik ilk 2 maçımız konya ve karabük gibi çok zor deplasmanlar.Bu gelmesi muhtemel transferlerden en nz ikisi bu maçlara yetişemezse bu takımın şu haliyle bu iki deplasmanda maç kazanması çok zor ve bu durumda kendimizi bir anda yarış dışı bulabiliriz.Öyle kritik 2 haftaya çıkacağız.Umarım bunun farkındalardır..

Poldi de cok yanlis zamanda gelen futbolcular kervanina katildi ne yazik ki ayni Kewell gibi mesela. Bu adamlari daha iyi bir takim kurgusunda görmek isterdim.

Poldi 2012 de gelseydi mesela cok manyak bir performans sergilerdi o takimla birlikte. Umarim Poldi satilmaz cünkü Poldiyi satmak sampiyonlugu satmak demek.

Eren ile yürümez bu is kimse kusura bakmasin.
s
En yanlis zamanda gelen oyuncu bana göre Denayer.

Jason Denayer - Best Moments at Galatasaray 2015/2016 HD - YouTube

Tuhaf olan da medyada henuz forvet isminin yazilmamasi, bu yuzden de poldi kalirsa benin icin surpriz olmaz

Palmeiras yöneticisi: ''G.Saray'ın Vitor Hugo ile ilgilendiği doğru. Şu an için resmi teklif yok.'' [Globo Esporte]

Su cocugu begenmiyorlar bir de.
Ilginc kafalar var bu forumda. Mesela diger platformlarda Galatasaray'li taraftar bu foruma göre cok ters düsünüyor. Biraz baktim digerlerine..

Bizim burda ise Semih Kaya, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Burak Yilmaz gibi oyuncular savunuluyor. Örnegin Semih, daha 2 ay önce konusunda 90% herkes savunuyordu elestirdigimde, simdi iyice b.ku ortaya cikinca geri cekildiler..
Daha dün sana Neustädter örnegini verdim. Hep ezbere konusmalar.
Futbol bilgisi konusunda zafiyet var gibi.

Vitor Hugo icin resmi teklif yokmus. Hani arada 10% vardi? Diyorum ya tamamen gaz alma operasyonu. Ahmet Calik'i aldilar, medyaya farkli isimler sürüyorlar ki tepki gelmesin.

Şöyle bir bakalım, devre arasındayız bu aklımızda.

Serdar sakat
Chedjou out
Hamit out
Sigthorsson out
Yasin out
Cavanda ?
Josue ?
Podolski ?

Gerekli transferler en az 4

1Stoper
1Sağ bek
1Kanat
1Forvet

Adı geçenler

A. Vidal (sağ bek)
V. Hugo (stoper)
Ahmet Çalık (stoper)
Rodrigues (kanat)
Narsingh (kanat)
Kanote (forvet)

Buradan içilebilir bir çorba yapsın biri.

Su cocugu begenmiyorlar bir de.

Beğenmiyoruz zorla değil ya.

Bu arada Kewell da Poldi de kırılgan ve topuz oyunda 0 olan kanatlar.

Onların oynadığı dönemde bekler de hep zorlandı . Hakan Balta en kötü yıllarını Kewell ile geçirdi.

Denayer yanlış zamanda ,Kewell yanlış, Poldi yanlış zaman acaba bu adamların defoları iyi özelliklerinden fazla olduğu için kendileri sorun teşkil ediyor diye düşündünuz mu sende Hakan da.

Beğenmediğim halde Lukas ve Yasin gitmesin diyorsam sebebi de yerine daha kötüsünü bulacaklarini bildiğim içindir.

KIlIktan kIlIga giren adam cikmis sempatiden bahsediyor, ne o lan korktun mu yine fake üyeligin ile. Farketmez, bir tane daha acarsin.

Semih, Hakan, Sabri, Aydin Yilmaz, Yasin gibi idiotlari savunan gelmis konusuyor ya insanda biraz utanma olur en azindan.

Semih Kaya konusunda 'yaaa bak nasil gecirdim' diyip duruyordu 2 ay öncesi show yaparak, ah gercekler ortaya cikti ne yazik ki, cok üzüldüm :)
Savundugu adam Semih Kaya la :D
Diger cikip Cavanda stoper oynamali der, ama vir vir vir utanmadan öterler.

Ama dur ya, ben Chedjou'yu savunuyorum zaaaaaaaaaa :red:

Denayer iyi stoper degilmis, Rodallega demis :D :D :D :D

Son düzenleme:
Beğenmiyoruz zorla değil ya.

Bu arada Kewell da Poldi de kırılgan ve topuz oyunda 0 olan kanatlar.

Onların oynadığı dönemde bekler de hep zorlandı . Hakan Balta en kötü yıllarını Kewell ile geçirdi.

Denayer yanlış zamanda ,Kewell yanlış, Poldi yanlış zaman acaba bu adamların defoları iyi özelliklerinden fazla olduğu için kendileri sorun teşkil ediyor diye düşündünuz mu sende Hakan da.

Beğenmediğim halde Lukas ve Yasin gitmesin diyorsam sebebi de yerine daha kötüsünü bulacaklarini bildiğim içindir.

alpay abı benı ılerde mod yapar mısın

Gent, Trencin'in 18 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu Samuel Kalu'yu kadrosuna kattı.
4-5 ay once soylemistim moses simon'uda ayni takimdan almislardi abv dursun

Burda ben Podolski gelmemeli derken bugün elestirenler cok istemiyormuydu bu adami ya? Siz nasil iki yüzlü insanlarsiniz arkadas.. Biraz dürüst olun.

Simdi ayni kisiler cikip defolarindan bahsediyor. Hadi canim, simdi mi anladiniz Podolski'nin oyun icinde kayboldugunu. Keske öncesinde biraz Arsenal veya milli takim maclarini izleseydiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt