Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yukarida gordugunuz HGden her zamanki gibi meali olmayan bir laf salatasi
4-5 tane keywordle insanlari tuzaga dusurup kendi seviyesinde bos bir tartismaya cekmek istiyor ama ben bu bait'i yemeyecem
semih chedjou tartismasindaki ana fikir nasil gecirdim falan degildi ama kendini mutlu edecekse oyle sanabilir

---

dvm edelim

Valencia director Anil Murthy has criticised Cesare Prandelli for resigning from his job as manager and accused him of looking for excuses.

In an explosive press conference, Murthy did not hold back: "I met Prandelli to talk about signings 24 hours ago, so I was surprised to see him abandon the ship.

“What kind of person expects a club to guarantee the signings of five players over 26 within a week of the market opening?

“Prandelli gave up, he was looking for excuses to leave. There are no excuses for having taken only six points.

Sporting director Jesus Garcia Pitarch was equally as damning.

He said: “Prandelli’s decision is an act of irresponsibility. We need the support of valencianistas now."

Pitarch also offered his resignation, but it was rejected by the club.

Prandellinin ne kadar sikintili bir karakter oldugundan soz edilmis
enteresan buldum

Aynen, laf salatasi.

Bruma gibi bir yetenege bile cöp diyen bir sahis bence cikip futbolcu konusunda en son ahkam kesecek kisidir. Fikrini belirt, ahkam kesme lütfen.

Bruma'nin yetenegini görmemek agir futbol fakirligi olmali cünkü.

Ama dur la, ben Chedjou demistim..

Eh tabi gercekler ortaya dökülünce laf salatasini kimler yapiyor ortada :)

Üzülme ya, ben Chedjou demistim.

bu da olta
yazdigi sacmaliklari gercekler olarak nitelendirip tartisma yaratma girisimi
oltayi kendine sakla HG

Arkadaşlar sakin olalım lütfen.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

yazdigi sacmaliklari gercekler olarak nitelendirip tartisma yaratma girisimi

Bunu en iyi sen ve cani yanmis kisiler yapiyor yahu.. :)

Keske 1. üyeligin ile girsende ciddiye alinsan.

Hangisi sacmalik, Brumaya cöp demenmi, Aydini savunmanmi, Semihi savunmanmi ... Ehehehehe

Son düzenleme:
Hakan baltayi semihle aydinla bir tutanlar var,futboldan anlamayi birak zekada kit

Şöyle bir bakalım, devre arasındayız bu aklımızda.

Serdar sakat
Chedjou out
Hamit out
Sigthorsson out
Yasin out
Cavanda ?
Josue ?
Podolski ?

Gerekli transferler en az 4

1Stoper
1Sağ bek
1Kanat
1Forvet

Adı geçenler

A. Vidal (sağ bek)
V. Hugo (stoper)
Ahmet Çalık (stoper)
Rodrigues (kanat)
Narsingh (kanat)
Kanote (forvet)

Buradan içilebilir bir çorba yapsın biri.

dursunun turşulu patlıcan çorbası
V. Hugo (stoper)
Ahmet Çalık (stoper)
Rodrigues (kanat)
bunların yüz yağında 25 dakika kayanatıyoruz

can'a yaptigim dostane uyarinin ne kadar yerinde oldugu belgelenmistir
lutfen konuya kaldigimiz yerde devam edelim ve de HG show'a donusmesine musade etmeyelim

Aynen, laf salatasi.

Bruma gibi bir yetenege bile cöp diyen bir sahis bence cikip futbolcu konusunda en son ahkam kesecek kisidir. Fikrini belirt, ahkam kesme lütfen.

Bruma'nin yetenegini görmemek agir futbol fakirligi olmali cünkü.

Ama dur la, ben Chedjou demistim..

Hakan her konuda haklı olduğunu bizlere dikte etmeye çalışma,öyle bir iddian varsa git mezarlıklar da taşlarla muhabbet et,bizler kendi fikri olan kanlı canlı insanlarız sana fazla geliriz

bb17fcc8c4660acd5c9c6bf1bdc4ac13.png

- Denayer'in 14/15te oynadigi takimin yedigi gol sayisi 17

-
Denayer gittikten sonra ayni takimin yedigi gol sayisi 25

CELISKI!

Simdiden Celtic o ligi domine ediyor yillardir diyenlere cevap olarak bir sonraki sezonu da paylasalim dedik. Cünkü sizin mantiginiza göre Denayer kötü bir stoper ise, o 2 sezon en kötü ihtimalde ters olmaliydi. Yani Denayer'in oynadigi sezon daha fazla gol yemesi gerekirdi.
Hani 25 gol yemekte az aslinda. Ama hani Denayer gol yediriyor ya :)

Denayer defansif orta sahasi, bekleri, forveti ve kanati olmayan bir takima geliyor, takimda Sabri, Olcan, Balta, Semih, Bilal, Selcuk ve Umut oynuyor. Ama gollerden sorumlusu Denayer.

Haklisiniz, bu ligte basarisiz olanlar cöptür. Bu lig ciddi bir sinav ya. Ayni Del Bosque, Löw ve digerlerin cöp oldugu gibi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt