Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar öncelikle kimsenin futbol bilgisinni ölçmek haddim değil. O işin şakasıydı.

Bence cevap A şıkkı idi. Bir kaç nedeni var:

1. Modern futbolda ortasaha bütün mevkilerden daha mühim. Bizim de orta saha leş oğlu leş
2. Yasin aslında berbat bir oyuncu olsa da Allah var gol katkısı bir şekilde çok yüksek. Mesela Quaresma'dan kat kat önde bu konuda. Bireysel performans olarak takım onu taşıyabilir. Selçuk ise öyle değil. Dibe vurmuş durumda.
3. Yasin'den beklentimiz bir anlamda tek yönlü gibi. Hücumda iyi işler yapsa lig için yeterli. Ama Selçuk'un mevkisi bunu kaldırmıyor.
4. Yasin hiç gol atmasa bile bizim takım bir şekilde gol atma potansiyeline sahip. Ama ortasahayı tutma imkanımız neredeyse hiç olmuyor sıkı maçlarda.
5. Yasin bugün olmazsa yarın tekmelenebilir ama Selçuk'dan kurtuldun kurtuldun yoksa her sene O'nun yeri ilk 11'de rezerve edilir medya tarafından.

Muslera

Linnes-Hugo-Hakan-Carole

De Jong-Selçuk

Rodrigues-Sneijder-Bruma

Podolski

Tahrip gücü yüksek bir kadro olacaktır.

Alın size futbol bilgisi testi sorusu:

Galatasaray taraftarının sıkıntılı gördüğü bütün mevkilerdeki sıkıntılarını tamamladı. 2 pozisyon hariç. Bu pozisyonlardan da sadece birini tamamlayacak bütçesi var ve tercih yapmak zorunda. Alternatifler şöyle:

A. Yasin kalacak(disiplin sorunu yok diye düşünelim) ve Selçuk yerine ortasaha alınacak
B. Selçuk kalacak Yasin yerine sağ kanat alınacak.

Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

iki ucu boklu değnek ama A diyorum

Podolski kadro da kalırsa transferleri unutalım yönetim kaç defa söyledi oyuncu satmadan oyunculara bonservis veremeyiz bu adamların vizyonu bu arkadaşlar şapkadan tavşan çıkarmalarını beklemeyelim ya da fake atmalarını onu yapabilecek bi Aysal vardı o yüzden bir an önce poldi gitsin de kulübün kasasına para girsin yoksa hepten 2 nci yarı gidecez 2 stoper + 1 kanat + 1 forvet acil olan mevkiler poldi kalırsa 3 mevki Allah'a emanet olur :oley:

Alın size futbol bilgisi testi sorusu:

Galatasaray taraftarının sıkıntılı gördüğü bütün mevkilerdeki sıkıntılarını tamamladı. 2 pozisyon hariç. Bu pozisyonlardan da sadece birini tamamlayacak bütçesi var ve tercih yapmak zorunda. Alternatifler şöyle:

A. Yasin kalacak(disiplin sorunu yok diye düşünelim) ve Selçuk yerine ortasaha alınacak
B. Selçuk kalacak Yasin yerine sağ kanat alınacak.

Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

B diyorum çünkü yasin'in psikolojik sorunu var takım oyunu oynasa attığı gol sayısının 2 katını atmış olacaktık kaç defa bilerek pas atmadığına şahit olmadık mı o kadar atmasının sebebi brumadır o olmasa şu an max 3 golü olurdu sabriye yardım etmemesi de işin ekstrasıdır kaptırdığı topları saymıyorum bile :oley:

A dersek büyük sıkıntı selçuk yerine bu yönetimin vizyon anlayışında mehmet ekici olur o yüzden hiç tereddüt etmeden B seçeceği :D

Aşık olan maşuğunu atar mı
Gül yerinden kara çalı biter mi
Aslan yatağında tilki yatar mı
Gözde on ikiden vur da sonra git

Ağırgöl dağı'ndan gahmut yaylası
Hangi gün inersin, hoştur havası
Gel ey düzgünüm gel, çektirme yası
Sulari kuluna er de sonra git

[TD="width: 350"]
[/TD]

Bir yıldız doğdu nur ile
Âlemi yaktı nar ile
Küsülüyüm ben yar ile
Niye doğdun sarı yıldız mavi yıldız
Aman aman evler yıkan yıldız
Evler yıkan beller büken
Kanım döken kervan kıran
Dön dön yâre doğru dön

Yine bugün yaralandım
İndim etrafı dolandım
Tatlı canımdan usandım
Dön dön yâre doğru dön

Sana kervan kıran derler
Bana dertli kerem derler
Yâre ikrar veren derler

Aşık olan maşuğunu atar mı
Gül yerinden kara çalı biter mi
Aslan yatağında tilki yatar mı
Gözde on ikiden vur da sonra git

Ağırgöl dağı'ndan gahmut yaylası
Hangi gün inersin, hoştur havası
Gel ey düzgünüm gel, çektirme yası
Sulari kuluna er de sonra git

Asik felan misin Sergen?

Bir yıldız doğdu nur ile
Âlemi yaktı nar ile
Küsülüyüm ben yar ile
Aman aman evler yıkan yıldız
Evler yıkan beller büken
Kanım döken kervan kıran
Dön dön yâre doğru dön

Yine bugün yaralandım
İndim etrafı dolandım
Tatlı canımdan usandım
Dön dön yâre doğru dön

Sana kervan kıran derler
Bana dertli kerem derler
Yâre ikrar veren derler
Arda Sadi

Sanırım patronuyla barıstı

Podolski, Sneijderı satıp napacaz anasını satayım.. elimizde 3ün 1i... reziller, şuanki toplanan puan sayısı mucize... avrupada yokuz zaten.. sezon sonu uefaya kalmak için cebelleştiğimizi unutmayalım! Hatta ligten gidemedik bile, neyseki kupa vardı

welcome-ArthurConan.jpg

Aspor da Ugur Karakullukcu

Tolga nin ciddi bi sakatligi yok, hele hele bu kadar zamandir oynamamasi icin hic birseyi yok... Istihbarat almis yonetim Selcuk - de Jong oynayatacaksin demis...

Ayak tabani sakatligi felan fasa fiso, olsa bile bu kadar uzun sureli sakatlik olmaz diyor... Yonetim Tolgayi oynatmak istemiyor diyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt