Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aspor da Ugur Karakullukcu

Tolga nin ciddi bi sakatligi yok, hele hele bu kadar zamandir oynamamasi icin hic birseyi yok... Istihbarat almis yonetim Selcuk - de Jong oynayatacaksin demis...

Ayak tabani sakatligi felan fasa fiso, olsa bile bu kadar uzun sureli sakatlik olmaz diyor... Yonetim Tolgayi oynatmak istemiyor diyor

o da bıse bimio

Tolga nin ciddi bi sakatligi yok, hele hele bu kadar zamandir oynamamasi icin hic birseyi yok... Istihbarat almis yonetim Selcuk - de Jong oynayatacaksin demis...

Ayak tabani sakatligi felan fasa fiso, olsa bile bu kadar uzun sureli sakatlik olmaz diyor... Yonetim Tolgayi oynatmak istemiyor diyor

belliydi
rezalet

Bakın ben bunun altında başka şeyler ararım yönetimin böyle bişey yapmasının tek sebebi hollandali biri olabilir.

De jong u takıma getirtti. Selcugu kesemiyorsun. O zaman mecbur tolgayı keseceksin.

Yani sneijder yönetime de jongu oynatalım gibi birşeyler demiş olabilir ya da Rike evlatcılık yapıyor.

Her 2 durumda gsnini işi zor
Hakan Delikanli Çete calısıyor

VAY be tolgayı kesmek ıcın sakatlık süsü vermek. Yerine hollandali vatandasini oynatmak.. EVLATCİ HAMZA ewt

Hamit Altıntop'un sözleşmesi fesih edilmiş. ? Doğru mudur ?

Haftaya Lig Başlıyor. Endişeliyim. Şampiyonluk giderse Yönetim sayesinde. Doğru oyuncular ile Şampiyonluk şansımız çok yüksek

Bakın ben bunun altında başka şeyler ararım yönetimin böyle bişey yapmasının tek sebebi hollandali biri olabilir.

De jong u takıma getirtti. Selcugu kesemiyorsun. O zaman mecbur tolgayı keseceksin.

Yani sneijder yönetime de jongu oynatalım gibi birşeyler demiş olabilir ya da Rike evlatcılık yapıyor.

@Hakan Delikanli Çete calısıyor
ya bırak allah aşkına selçuk her maç sneijder'e saç baş yoldurtuyor.Tolga varken sneijder çok daha rahat ileride pozsiyon alabiliyordu şimdi paso geriye top almak için geri dönüyor.

sneijder hırslı futboldan anlayan bir adam leş selçuk ile oynamak ister mi?

ya bırak allah aşkına selçuk her maç sneijder'e saç baş yoldurtuyor.Tolga varken sneijder çok daha rahat ileride pozsiyon alabiliyordu şimdi paso geriye top almak için geri dönüyor.

sneijder hırslı futboldan anlayan bir adam leş selçuk ile oynamak ister mi?

15 mac kötü 1 mac iyi oynayan sneijder mi hırslı futbolcu

@Hakan Delikanli Çete calısıyor
Tolga Almanya'da sakatlandiginda hep uzun süre sahalardan uzak kaliyordu. Sanmiyorum. Mantikli degil. Yönetim niye oynamasini istemesin?
Sneijder oynatmiyor demek isin goygoyu da o da mantikli degil, Selcuk'u keserdi ozm.

Pek mantikli gelmedi.

Bence kendi oynamasini istedigi icin tersten lobby yapiyor Ugur.

Son düzenleme:
Sneijder deyince hemen selcuk ortaya atılıyor onun kötü oldugu konusunda herkes hemfikir zaten LUTFEN carpitmayınız

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt