Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aspor da Ugur Karakullukcu
Tolga nin ciddi bi sakatligi yok, hele hele bu kadar zamandir oynamamasi icin hic birseyi yok... Istihbarat almis yonetim Selcuk - de Jong oynayatacaksin demis...
Ayak tabani sakatligi felan fasa fiso, olsa bile bu kadar uzun sureli sakatlik olmaz diyor... Yonetim Tolgayi oynatmak istemiyor diyor
Tolga nin ciddi bi sakatligi yok, hele hele bu kadar zamandir oynamamasi icin hic birseyi yok... Istihbarat almis yonetim Selcuk - de Jong oynayatacaksin demis...
Ayak tabani sakatligi felan fasa fiso, olsa bile bu kadar uzun sureli sakatlik olmaz diyor... Yonetim Tolgayi oynatmak istemiyor diyor
o da bıse bimio
Bilmiyorda nerde Tolga, ne aciklama yapiyorlar ne bisey.. Adami biranda kestiler, ne sesi var ne solugu
VAY be tolgayı kesmek ıcın sakatlık süsü vermek. Yerine hollandali vatandasini oynatmak.. EVLATCİ HAMZA ewt
VAY be tolgayı kesmek ıcın sakatlık süsü vermek. Yerine hollandali vatandasini oynatmak.. EVLATCİ HAMZA ewt
ya bırak allah aşkına selçuk her maç sneijder'e saç baş yoldurtuyor.Tolga varken sneijder çok daha rahat ileride pozsiyon alabiliyordu şimdi paso geriye top almak için geri dönüyor.Bakın ben bunun altında başka şeyler ararım yönetimin böyle bişey yapmasının tek sebebi hollandali biri olabilir.
De jong u takıma getirtti. Selcugu kesemiyorsun. O zaman mecbur tolgayı keseceksin.
Yani sneijder yönetime de jongu oynatalım gibi birşeyler demiş olabilir ya da Rike evlatcılık yapıyor.
Her 2 durumda gsnini işi zor
@Hakan Delikanli Çete calısıyor
ya bırak allah aşkına selçuk her maç sneijder'e saç baş yoldurtuyor.Tolga varken sneijder çok daha rahat ileride pozsiyon alabiliyordu şimdi paso geriye top almak için geri dönüyor.
sneijder hırslı futboldan anlayan bir adam leş selçuk ile oynamak ister mi?
15 mac kötü 1 mac iyi oynayan sneijder mi hırslı futbolcu
Tolga Almanya'da sakatlandiginda hep uzun süre sahalardan uzak kaliyordu. Sanmiyorum. Mantikli degil. Yönetim niye oynamasini istemesin?Bakın ben bunun altında başka şeyler ararım yönetimin böyle bişey yapmasının tek sebebi hollandali biri olabilir.
De jong u takıma getirtti. Selcugu kesemiyorsun. O zaman mecbur tolgayı keseceksin.
Yani sneijder yönetime de jongu oynatalım gibi birşeyler demiş olabilir ya da Rike evlatcılık yapıyor.
Her 2 durumda gsnini işi zor
@Hakan Delikanli Çete calısıyor
ya bırak allah aşkına selçuk her maç sneijder'e saç baş yoldurtuyor.Tolga varken sneijder çok daha rahat ileride pozsiyon alabiliyordu şimdi paso geriye top almak için geri dönüyor.