- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Bu adam wonderkidlerden ama Arabistan dışına çıkmamış riskli transfer olur gibi bize direkt katkı sağlayacak adam lazım.Josue Hamit Selçuk filan hepsini gönderip ilgilenmemiz gereken tek ADAM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam wonderkidlerden ama Arabistan dışına çıkmamış riskli transfer olur gibi bize direkt katkı sağlayacak adam lazım.Josue Hamit Selçuk filan hepsini gönderip ilgilenmemiz gereken tek ADAM
Ayarlar-Otomatik izlemede her şeyi kapatman lazım.Bu tapa kafasina gore layk atiyor uyeye kalp koyuyor konulara abone oluyor uyeye takipcisi oluyor. aylardir menşin bildirimi zaten vermiyor. Baya baya bagimsizligini ilan etmek uzere bakalim.
bu sene iii degilChelsea, Simon Kjaer'i yakından takip ediyor. (Guardian)
Alsalar da fb'nin savunma hattı çökse keşke.
Bu adam wonderkidlerden ama Arabistan dışına çıkmamış riskli transfer olur gibi bize direkt katkı sağlayacak adam lazım.
Bu çocukta nasıl 1 göz var uzaktan bakınca korktum
NKGSDVBS
TapaTalK
Başımızda Dursun olduğu sürece boş hayalden öteye gitmez bu transfer nöbeti ama kaça satarlar peki bu elemanı?Reis bu oğlanı gerçekten şu formda benim kadar uzun zamandır tanıyan izleyen yoktur 2012'de ManCity'ye gidecekdi uae-ingiltere arası diplomatik sorunlar yüzünden çalışma izni alamadı
(Öyle saçma sapan iş mi olur demeyin Neymar'ı almak içinde avrupa ülkeleri bu yüzden bu kadar bekledi) yoksa şuanda Epl'de La Liga'da filan ağzımız açık izliyorduk bu oğlanı
Gerçekten bu kadar saf yetenek meastro ben uzun zamandır görmüyorum reis yav
Düşünün bana Lincoln avatarımı sildirdi bu oğlan
Gelsin şu lige alışsın bank +20 asist diyorum ben bu oğlana her sezon
Josue Hamit Selçuk filan hepsini gönderip ilgilenmemiz gereken tek ADAM
![]()
Kjaer-Skrtel uyumu baya iyi gidiyor reis bu ikili bizde olsa saçma sapan goller yeme sorunumuz baya azalırdı.bu sene iii degil
sKjaer-Skrtel uyumu baya iyi gidiyor reis bu ikili bizde olsa saçma sapan goller yeme sorunumuz baya azalırdı.
Fellainin kardesi ise uzak dursun
Reis Özil gibi gözleri var oğlanın :gozkirpma::gozkirpma:
Başımızda Dursun olduğu sürece boş hayalden öteye gitmez bu transfer nöbeti ama kaça satarlar peki bu elemanı?
Sergen Zeren duyurumu gordun umarim.Nobeti bakim sebebi ile kitliyoruz arkadaslar
Yonetim.
ustad maiga hususunda goruslerini merak ediyorum dogrusu