Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea, Simon Kjaer'i yakından takip ediyor. (Guardian)
Alsalar da fb'nin savunma hattı çökse keşke.

Bu adam wonderkidlerden ama Arabistan dışına çıkmamış riskli transfer olur gibi bize direkt katkı sağlayacak adam lazım.

Reis bu oğlanı gerçekten şu formda benim kadar uzun zamandır tanıyan izleyen yoktur 2012'de ManCity'ye gidecekdi uae-ingiltere arası diplomatik sorunlar yüzünden çalışma izni alamadı
(Öyle saçma sapan iş mi olur demeyin Neymar'ı almak içinde avrupa ülkeleri bu yüzden bu kadar bekledi) yoksa şuanda Epl'de La Liga'da filan ağzımız açık izliyorduk bu oğlanı

Gerçekten bu kadar saf yetenek meastro ben uzun zamandır görmüyorum reis yav
Düşünün bana Lincoln avatarımı sildirdi bu oğlan :D

Gelsin şu lige alışsın bank +20 asist diyorum ben bu oğlana her sezon

Reis bu oğlanı gerçekten şu formda benim kadar uzun zamandır tanıyan izleyen yoktur 2012'de ManCity'ye gidecekdi uae-ingiltere arası diplomatik sorunlar yüzünden çalışma izni alamadı
(Öyle saçma sapan iş mi olur demeyin Neymar'ı almak içinde avrupa ülkeleri bu yüzden bu kadar bekledi) yoksa şuanda Epl'de La Liga'da filan ağzımız açık izliyorduk bu oğlanı

Gerçekten bu kadar saf yetenek meastro ben uzun zamandır görmüyorum reis yav
Düşünün bana Lincoln avatarımı sildirdi bu oğlan :D

Gelsin şu lige alışsın bank +20 asist diyorum ben bu oğlana her sezon
Başımızda Dursun olduğu sürece boş hayalden öteye gitmez bu transfer nöbeti ama kaça satarlar peki bu elemanı?

Josue Hamit Selçuk filan hepsini gönderip ilgilenmemiz gereken tek ADAM

omar-abdulrahman-of-al-ain-in-action-during-the-presidents-cup-final-picture-id492273117

Fellainin kardesi ise uzak dursun

Başımızda Dursun olduğu sürece boş hayalden öteye gitmez bu transfer nöbeti ama kaça satarlar peki bu elemanı?

Reis UAE'den adam alırken çok zorluk çıkaracaklarını zannetmiyorum zaten adamın babası klübün sahibi gibi birşey yeterki Omar'ı ikna edebil bu ülkeye getirmeye gerisi kolay

porto dan sonra barça ve real de devreye girmiş
vaybe

Reference14Sport: Mali : Sidiki Maiga a deja tout d’un grand ! gecen yazdan bi ilgi varmış zaten.

Malgré son jeune âge, Sidiki Maïga «Titi», vient d’effectuer ses premiers pas en Ligue 1 malienne avec l’AS Real de Bamako. Très fort dans la surface de vérité, il a inscrit 4 buts en 7 matchs cette saison dans ce championnat. Considéré comme un leader sur le terrain, il peut évoluer sur tous les fronts de l’attaque (axe, flanc droit, flanc gauche, derrière les attaquants). Avec un tel talent, il y’a de quoi suscité l’intérêt des grands clubs européens. Le Real Madrid, FC Barcelone, Arsenal, Galatasaray, Juventus, Naples, Milan AC ou encore Udinese, rêvent tous d’enrôler cette perle malienne, fan de l’international belge de Chelsea, Eden Hazard.

lakabı seri katil maiga'nın.

ustad maiga hususunda goruslerini merak ediyorum dogrusu

Reis bu karaoğlanın adını 2-3 kere daha duymuştum u*17'de iyi yardırmış galiba

Güçlü hızlı gencecik nigga renktaşım birde tekniğide var galiba öyle Emenike gibi filan değil
Eren Sightorsson gibi 1-2 oğlan alacağına böyle 10 tane nigga al renktaşım bizim görüşümüz belli

Ha ama öncelikle Ebenezer Assifuah'ı isterdim o böyle daha golcü gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt