Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
sinan,podolski,tolga takımdan ayrı çalışıyor , arabistan pazarına açılalım derken adamları futboldan soğutacağız sabriyi kanatta izleterek
hala mi fit duruma gelemediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinan,podolski,tolga takımdan ayrı çalışıyor , arabistan pazarına açılalım derken adamları futboldan soğutacağız sabriyi kanatta izleterek
hala mi fit duruma gelemediler
Feghouli'yi kiralamak hic mi akliniza gelmez arkadas ya..
Reis evet Narsingh her türlü Yasinden filan çok daha iyidir ama hiçbir zaman vasat üstüne çıkamadıki adam Hollanda'da bile hiçbir zaman öyle çok çok iyi oynadığını hatırlamıyorum ben çok hızlı depara kalktımı yardırır çimler ağlar tamam ama tek özelliği bu yahu Narsingh'in
İyici anadolu takımına kontra bekleyen takıma dönecez buna yanarım ben
Ya, noktalama isareti kullansana. Yazdiklarin birbirine giriyor. Okumayi zorlastiriyor.
Forumda kuş olduğunu mu kastediyorsunuz açık konuşun sayın Güldüren ?Tüm Galatasaraylıları selamlıyorum
Böyle birşey olsun,gidip dursun la jor un suratına işese helal olsun diyeceğim,ayrıca affedilirse ikinci yarının ortasında JOR kesin gönderilir sebebi de kulübede disiplin kaybı ve şampiyonluk yarısından kopma olur.Evren Göz biraz önce 'Yasin Konya maçından sonra affedilecek' dedi.
Bu nasıl bir mide lan?!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk