Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş bu takımın zaten defans problemi var niye defansı kötü A.Vidal'den başka adamın adı geçmiyor ?

Gidin defansıda iyi olan bir bek yok mu piyasada allah aşkına

Aspor'da Gökmen Özdanak ve Emre Bol'u dinliyorum, arkadas bu 2 beyinsizi o ekrana cikarmak icin bu kanal birde üstüne para mi ödüyor?

Beynim yandi lan.

Gökmen Özdanak: Bizim bi sag bek vardi Eboue, 3 milyon fln aldi. Ülkenin paralari nasil harcanir bu adam icin ya üzülüyorum cidden.

Bu adam agir beyinsiz, neden TV'ye cikariyorlar hayret. Biz de can sIkIntIsIndan izliyoruz.

Dursun Özbek yönetiminde, hiç oynamadan takımdan gönderilen oyuncular.

C1WHa9sXAAUw1M2.jpg

Galatasaray'da en az yedek olabilecek isimlere göz atarsak Dursun yönetiminin cok sacmaldigini görüyoruz.
Serdar'in maasi Hakan kadar olmaliydi. Adam sonucta en fazla yedek olabilecek meziyetlere sahip. Üstelik sürekli sakat.
Selcuk ve Tolga'nin maaslari da cok yüksek. Hadi Selcuk'ta hatayi Aysal yapti ama Tolga 1.250yi gecmemeliydi. Kaleye vuramiyor daha. Ve sürekli sakat.
Eren'in maasi da cok yüksek. Fernandao kazmasindan bir artisi olmayan Eren bir yedek forvete göre cok fazla maas aliyor.
Bu sacmaliklara ragmen 65 milyon euroluk siniri mantikli adamlara kullanip efsane bir kadro kurabiliriz ama ödenen paralar Sabri'lere falan gidiyor.

Fernando Muslera 3.575.000 € (2018)
????
????

????
????
Serdar Aziz 2.000.000 € (2020)
Hakan Balta 1.250.000 € (2018)
????
Lionel Carole 700.000€ (2019)
????
????

Nigel de Jong 2.500.000 € (2018)
????
Selçuk İnan 2.850.000 € (2019)
Tolga Ciğerci 2.000.000 € (2019)
????

Wesley Sneijder 4.500.000 € (2018)
????
????
Yasin Öztekin 1.100.000 € (2018)
Armindo Bruma 1.200.000 € (2018)
Lukas Podolski 3.000.000 € (2018)
????
Eren Derdiyok 2.150.000 € (2019)

Son düzenleme:
Arkadaş EPL takımlarının yaptığı gibi yapıcaz aslında defansı sağlam tut 2 tane CAM le oyna
Defansı sağlam bir tanede sağ bek al Cristiano Piccini veya Kenny Tete mesela
-----------Muslera---------
Carole-Serdar-Hugo-Tete
------------Tolga-----------

Şu defans hattını kur önündeki adamların defans katkısı 0 olsa bile yine rahat rahat gol yemezssin bu ligde

Reis evet Narsingh her türlü Yasinden filan çok daha iyidir ama hiçbir zaman vasat üstüne çıkamadıki adam Hollanda'da bile hiçbir zaman öyle çok çok iyi oynadığını hatırlamıyorum ben çok hızlı depara kalktımı yardırır çimler ağlar tamam ama tek özelliği bu yahu Narsingh'in

İyici anadolu takımına kontra bekleyen takıma dönecez buna yanarım ben

Ya, noktalama isareti kullansana. Yazdiklarin birbirine giriyor. Okumayi zorlastiriyor.

her transfer döneminde bi önceki transfer dönemindeki kadroyu daha da güçsüzleştiren tek takım biziz heralde dünyada.

Evren Göz biraz önce 'Yasin Konya maçından sonra affedilecek' dedi.

Bu nasıl bir mide lan?!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Böyle birşey olsun,gidip dursun la jor un suratına işese helal olsun diyeceğim,ayrıca affedilirse ikinci yarının ortasında JOR kesin gönderilir sebebi de kulübede disiplin kaybı ve şampiyonluk yarısından kopma olur.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundesliga'dan bir santrafor ile görüşüyor musuz, isim öğrenince yazacağım arkadaşlar... yazmış Berk Özkaya.

Eskiden bu forumunda üyesiydi.

Bundesligada sezon sonu Kalou,Seferovic,Huntelaar sözleşmesi biten isimler, tanıdık olarak.

Eğer sallamıyorsa üçünden biridir.

Muslera
Linnes Chedjou Çalık Carole
De Jong Selçuk
Garry Sneijder Bruma
X

En fazla bu kadro olur bence. Stopere Vitor Hugo da gelebilir ama pek sanmıyorum, gelirse çok iyi olur.

Ümit ozat trt de şu an röportaj veriyor.

Soruyorlar; şu an dünya da hangi futbolcuyu kadronuz da görmek istersin ?
Cevap;iyi bir stoper isterim.

Bu cevap anadolu kulüplerinin ve hocalarının mantalitesini tekrar göz önüne seriyor.
Anca savunma ve gol artırmamak.

Birde o kadar ahmet çalık reklamı yaptı çok çok iyi oyuncu diye.
Takıma ne istersiniz diye sorulduğunda da stoper diye cevap verdi.
Hani bu ahmet çok iyiydi? Ne diye hala stoper istiyorsun ?

Kitleyemeyecekziniz ahmeti,elinizde patlayacak.

SARI-KIRMIZI!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt