Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.933
- 10.778
- 2.838
o yetkilendirilen menajer boşuna vaktini harcamasın bence bizimkiler 6 milyona falan almayı düşünüyorlarsa olmaz o iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vida
Narsingh
Pato
Yeterli olur.
Tık yok. Transferlerde. Bu akşam hiç haber yok.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Oleksandr Karavaev, İstanbul'da
![]()
zaten herkes o iki transferin gerceklesmesine odaklandi gibi.
olursa yeterli bile olablir ama birde üstüne forvet alirslarsa iyi olur onuda ancak poldinin cine gitme karari aldiktan sonra yaparlar.
su vitoru aciklasalar bari.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Oleksandr Karavaev, İstanbul'da
![]()
Benin anlamadigim, Evren Göz, Ali Naci, Nevzat Dindar ve Bip Spor palmeiras vitor hugo icin 6.5m bonservis talep ettigini veya transferin bitmek uzere oldugunu soyluyorlar ama brezilya basini 10m diyor ve transferin gerceklesme ihtimali zor oldugunu yaziyorlar
Hangisi dogru hangisi yanlis
epureanu bile etmezler kjaer falan biraz abartili olmusbu Ahmet Çalık da kim ne görüyor anlamıyorum niye bu ısrar ulan bu gelse nolur gelmese nolur yok yerli fetişi mi var anlamadım ki Ahmet-Serdar-Semih üçünü topla bir Kjaer etmez

edit: özür dilerim uzun zamandır foruma girmiyordum en azından yazmıyordum seni Yasin ile karıştırdım sizi ben hep karıştırıyorum tekrar kusura bakma
ne gülüyon lan
nolmuşbu muzık camıası kafaı yedırdı bana ona guluom
nolmuş
Benin anlamadigim, Evren Göz, Ali Naci, Nevzat Dindar ve Bip Spor palmeiras vitor hugo icin 6.5m bonservis talep ettigini veya transferin bitmek uzere oldugunu soyluyorlar ama brezilya basini 10m diyor ve transferin gerceklesme ihtimali zor oldugunu yaziyorlar
Hangisi dogru hangisi yanlis
boşverben bı cevherım ama padronum iii davranmıo
boşver