Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla reis bu sezon izlediğim kadarıyla maçlarda çok çok iyi oynadı italya ligi gibi defansçıların olduğu ligde bile baya gözüme çarptı benim yani oynadığında baya baya iyi oynuyordu kerata :)

Ama reis niye yedeğe çekildi bu oğlan ? en son Sassaulo maçını izledim sonra biranda yedek klübesinde hep hiç oyuna bile almamış mezvuya filan mı düştü Inzaghi Hoca'yla ?

sebebini bilmiyorum valla renktaş, ben de oynatılmıyor diye öyle adını yazayım dedim , oynuyor olsa zaten alma gibi bir ihtimalimiz bile olmazdı ,belki defansta fazla riske giriyor diye kesmiştir hocası paso rakip hücumcuları pazara gönderecek hareketler yapıyordu :D

Chedjouyu satamayız.

Sen adamı kendinden daha kötü stopere takasla yollamaya çalış ,feshedicem de kısaca itibarsızlaştır sonra para bekle zaten sözleşmesi bitiyor.

Devre arası tazminatsız postalayıp yıllık maaş sınırından düşebilirsek ne âlâ

Uzakten bakınca uygun maliyetli aynı yaştaki Narsingh > Kapalı kutu, yüksek maliyetli gibi görünen Garry

Rodrigues belki çok iyi çıkabilir ama adama dair olumsuz bir his var bende nedense. 27 yaş ve PAOK. Sıkıntılı iş.

Eğer bi kaç gedik kapanmasa kimse Riekerink'ten birşey beklemesin. Takımda o kadar leş varki kimse görmüyormu.? Ulan sağ bekin, stoperin, ön liberon, sağ açığın, forvetin yok. Yani hiçmi planlama olmaz.? Rezalet ötesi.

Hadi ya transfer olsun artik. Kabul edin hepimiz transfer taraftariyiz. Transfer olsunda yeni heyecan gelsin, oyunculara b.k atalim istiyoruz..

C1Upw3tWgAAESHG.jpg

Sidiki Maiga Afrika'da yilin en iyi genc oyuncusu adaylari arasinda gosterildi...

Millet transferin ilk resmi gununde transferi kapadi nerdeyse biz hala ahmetin pesinden kosuyoruz ne hallere dustuk arkadas.

Mantıklı bir hamle bekleyen var mı hala?

klip ızlıorum mesaj adma eueueueuueue

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt