Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
FMciler dolmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bı ınsan bı ınsanı avukada vermesı ıcın anlamsız ısrar bı sebep mı?o anlamsız ısrar kı saygı ve sevgı cercevesınde yazılmıs bi suru guzel soz...tehdıt yok,kufur yok .acıl cevap lazım
bı ınsan bı ınsanı avukda vermesı ıcın anlamsız ısrar bı sebep mı?o anlamsız ısrar kı saygı ve sevgı cercevesınde yazılmıs bi suru guzel soz...tehdıt yok,kufur yok
Valla reis bu sezon izlediğim kadarıyla maçlarda çok çok iyi oynadı italya ligi gibi defansçıların olduğu ligde bile baya gözüme çarptı benim yani oynadığında baya baya iyi oynuyordu kerata
Ama reis niye yedeğe çekildi bu oğlan ? en son Sassaulo maçını izledim sonra biranda yedek klübesinde hep hiç oyuna bile almamış mezvuya filan mı düştü Inzaghi Hoca'yla ?
Olmaz birşey. Fiili bir şey var mi? tecavüz elle taciz tehdit
Hoedt tam bize göre aslında. Hava toplarında da iyi. Lazio'da şans bulamıyor, kiralayabilsek şahane olur.kishna değil de hoedt nasıl topçu
WESLEY hoedt al sana solak stoper
ahaha yok be benım sevgıdn baska verdıgım bıse yok.
karı gibi agladdı pusd herıf
Pato
Narsing
Vida
Gelsin yakalım meşaleleri..
Yeminle mal bu yönetim harbi mal![]()
Sidiki Maiga Afrika'da yilin en iyi genc oyuncusu adaylari arasinda gosterildi...