- 12 Ocak 2013
- 50.627
- 59.905
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Narsingh'i alabilsek keske. Cok isterim tam bir firsat transferi, PSV de bu sezon öyle cok iyi degil ayrica sezon sonu kontrati bitiyor.
Ahmete Mehmete para savuracagina parayi böyle adamlara yatiracaksin. Performansi beklentilere yaklasmasa bile kolayca elden cikarabilirsin adamin belli bir kalitesi var öyle yerli cöpler gibi degil.
Kurban - Yalan Dostum - YouTubePato
Narsing
Vida
Gelsin yakalım meşaleleri..
ne basarisi yaw
saka heraldoid
Narsingh'i alabileceklerini sanmıyorum. Kanata sadece Garry'i alırlar, Narsingh de Swansea'ya gider muhtemelen.
bı ınsan bı ınsanı avukada vermesı ıcın anlamsız ısrar bı sebep mı?o anlamsız ısrar kı saygı ve sevgı cercevesınde yazılmıs bi suru guzel soz...tehdıt yok,kufur yok .acıl cevap lazımNarsingh gibi oyuncuların alınmasının bizim ülkede şöyle bir avantajı var. Bizim lig bazı oyuncualra rehabilite merkezi gibi oluyor. Özellikle formdan düşmüş veya bir şekilde özgüvenini yitirmiş oyuncular, ligimizde rahatlıkla ritim yakalayabiliyor. Özellikle de bu oyuncuların yeniden pazar bulma ve milli takım gibi hayalleri, hedefleri varsa. Gomez, Sneijder vs. örnekleri var.
2018 DK hem elemede hem de orada olmak Narsingh için önemli olacaktır. 1.5 sezon çok büyük gayretler gösterir bizim ligde.
bı ınsan bı ınsanı avukada vermesı ıcın anlamsız ısrar bı sebep mı?o anlamsız ısrar kı saygı ve sevgı cercevesınde yazılmıs bi suru guzel soz...tehdıt yok,kufur yok .acıl cevap lazım
illa birisini alacaksak Ricardo Kishna'yı alalım
Hollandalı :k19:
Sakatlığa Yatkın :k19:
Düşük profilli sağ&sol kanat işte tam bizim yönetimin kriterlerine uyuyor
Sergen sana sapık demek istemiş kardeşim.
Narsingh gibi oyuncuların alınmasının bizim ülkede şöyle bir avantajı var. Bizim lig bazı oyuncualra rehabilite merkezi gibi oluyor. Özellikle formdan düşmüş veya bir şekilde özgüvenini yitirmiş oyuncular, ligimizde rahatlıkla ritim yakalayabiliyor. Özellikle de bu oyuncuların yeniden pazar bulma ve milli takım gibi hayalleri, hedefleri varsa. Gomez, Sneijder vs. örnekleri var.
2018 DK hem elemede hem de orada olmak Narsingh için önemli olacaktır. 1.5 sezon çok büyük gayretler gösterir bizim ligde.
kishna değil de hoedt nasıl topçu
WESLEY hoedt al sana solak stoper