Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Croatia+v+Sweden+International+Friendly+k3haPW0-cpnx.jpg

Islandım

Narsingh'i alabilsek keske. Cok isterim tam bir firsat transferi, PSV de bu sezon öyle cok iyi degil ayrica sezon sonu kontrati bitiyor.

Ahmete Mehmete para savuracagina parayi böyle adamlara yatiracaksin. Performansi beklentilere yaklasmasa bile kolayca elden cikarabilirsin adamin belli bir kalitesi var öyle yerli cöpler gibi degil.

Podolski kalsın.
Yasini Sat
Chedjouyu sat
Hugoyu al
Rodriguesi al
Narsingh al
Vidal kirala

Narsingh'i alabilsek keske. Cok isterim tam bir firsat transferi, PSV de bu sezon öyle cok iyi degil ayrica sezon sonu kontrati bitiyor.

Ahmete Mehmete para savuracagina parayi böyle adamlara yatiracaksin. Performansi beklentilere yaklasmasa bile kolayca elden cikarabilirsin adamin belli bir kalitesi var öyle yerli cöpler gibi degil.

Narsingh'i alabileceklerini sanmıyorum. Kanata sadece Garry'i alırlar, Narsingh de Swansea'ya gider muhtemelen.

Transferler şu şekilde olmalı podolski kalsın diyen varsa 2 kez düşünsün ayrıca poldi hayranı gitmesin diyenler ya da öyle düşünenler olabilir ama bu adam gitmezse ne bir transfer yapabiliriz ne de başka bir şey şut harici takıma 1 katkısı olmayan 32 yaşındaki adamı iyi paraya çine satamayacaksak zaten bu işi bırakalım ahmetler, mehmetlerle oynamaya devam edelim ayrıca narsingh kötü hali yasinden iyidir bu yasin de ne bulunuyor anlamış değilim en formda zamanında bile kendini düşünen birisi ben artık bu tür adamlar istemiyorum takım oyuncusu olacak eren gol atmasın diye orta açmayacak adamdan bahsediyoruz

GİDECEKLER:
Poldi 9 m euro
Yasin 4 m euro

GELECEKLER:
Narsingh 2.5 m euro
Rodrigues 3 m euro
Vida 6 m euro
Konate 3 m euro

Son düzenleme:
Narsingh gibi oyuncuların alınmasının bizim ülkede şöyle bir avantajı var. Bizim lig bazı oyuncualra rehabilite merkezi gibi oluyor. Özellikle formdan düşmüş veya bir şekilde özgüvenini yitirmiş oyuncular, ligimizde rahatlıkla ritim yakalayabiliyor. Özellikle de bu oyuncuların yeniden pazar bulma ve milli takım gibi hayalleri, hedefleri varsa. Gomez, Sneijder vs. örnekleri var.

2018 DK hem elemede hem de orada olmak Narsingh için önemli olacaktır. 1.5 sezon çok büyük gayretler gösterir bizim ligde.

Narsingh gibi oyuncuların alınmasının bizim ülkede şöyle bir avantajı var. Bizim lig bazı oyuncualra rehabilite merkezi gibi oluyor. Özellikle formdan düşmüş veya bir şekilde özgüvenini yitirmiş oyuncular, ligimizde rahatlıkla ritim yakalayabiliyor. Özellikle de bu oyuncuların yeniden pazar bulma ve milli takım gibi hayalleri, hedefleri varsa. Gomez, Sneijder vs. örnekleri var.

2018 DK hem elemede hem de orada olmak Narsingh için önemli olacaktır. 1.5 sezon çok büyük gayretler gösterir bizim ligde.
bı ınsan bı ınsanı avukada vermesı ıcın anlamsız ısrar bı sebep mı?o anlamsız ısrar kı saygı ve sevgı cercevesınde yazılmıs bi suru guzel soz...tehdıt yok,kufur yok .acıl cevap lazım

illa birisini alacaksak Ricardo Kishna'yı alalım

Hollandalı :k19:
Sakatlığa Yatkın :k19:

Düşük profilli sağ&sol kanat işte tam bizim yönetimin kriterlerine uyuyor

Tamam Narsingh iyi topçu eyvallah gelse bizim takımda/ligde elini kolunu sallayarak oynar ama çok abartılıyor gscimbom olarak
hani yok Lens'in aynısı yok yardırır yok şöyle mükemmel filan diye
Narsingh yasinin 1 tık üstü versiyonu
ama hız olarak Bruma bile yanına yaklaşamaz sağdan depar'a kalktımı en fazla arkasından bakabilirsin Narsingh'e

kishna değil de hoedt nasıl topçu

WESLEY hoedt al sana solak stoper

Valla reis bu sezon izlediğim kadarıyla maçlarda çok çok iyi oynadı italya ligi gibi defansçıların olduğu ligde bile baya gözüme çarptı benim yani oynadığında baya baya iyi oynuyordu kerata :)

Ama reis niye yedeğe çekildi bu oğlan ? en son Sassaulo maçını izledim sonra biranda yedek klübesinde hep hiç oyuna bile almamış mezvuya filan mı düştü Inzaghi Hoca'yla ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt