Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAKCIL SORTAC...turk pop muzıgı gibi Galatasaray

bu yonetimden iyi bir is yapmasini beklemek , ayni genelevde bakire birini aramak gibidir.
yani kisacasi

- esekten at olmasini beklemeyin
- tavuktan altin yumurtlamasini beklemeyin
- beyin ve akil fukuralardan icraat gelmez

Ben bu forumda her 3 ay ceza aliyorum, nedeni ise dursun ozbeke kufur etmemden. ocak sonu yine bir 3 ay ceza alirim. Modlar sagolsun isi gucleri benim :P

İşsiz bırakma sende onları. :D :P

kupa maclarinda 2,3 lig takimlarina gol atti ve sonra bir yeri kalkti. simdi o yeri bir musait yerine koyup ve dogruca paketleyin ait oldugu yere gitsin.
almanyanin 4lig oyuncusu nerde oldugunu unutmasin. bu forma herkeze nasip olmaz! eminim burdaki arkadaslar ve ben dahil Galatasaray formasini giymek icin cebinden parasini verir

Sinan gümüş de galatasarayda oynuycak bir oyuncu değil gönderilmeli.

Sinan gümüs baya simardi ama su adi gecen furbolculari cebinden cikarir,paoka gümüs garry takasi teklif etsek garryi sirtinda istanbula tasirlar

...........Tolga.....Dejong.......
Narsing...Sneijder....Bruma
..................Xxxxx................

Adam gibi bir forvet olursa müthiş takım oluruz ilerde

Selçuk`u kesebilecek ortasaha, 1 stoper, 1 sağ bek, 1 ofansif sağ kanat, 1 tane de bileklerine hakim santrafor lazım. Son vuruşları iyi olmalı. Ama gider forvet arkası alırız, ya da sol bek alırız. Hiç ümitli değilim bu çapsızlardan. Tasarrfu yapıyoruz ama borç artıyor, maaş skalası halen çok düşmedi. Kiralık gönderdiklerimizin maaşını veriyoruz, arada nadiren istisnalar oluyor.

Narsingh bizde yardırır. Lens'te Süper Lig'e gelmeden önce bitikti ama şimdi verdiği katkı ortada. Narsingh nokta atışı olur.

Erayın Galatasarayla antremana çıkması bile anlamsız maaşını ödeyin yollayın pttye amatöre oynasın en azından kova. Orda kadroya girebilirse tabi

Narsingh bizde yardırır. Lens'te Süper Lig'e gelmeden önce bitikti ama şimdi verdiği katkı ortada. Narsingh nokta atışı olur.

Hollanda ligi gibi defansların ve kalecilerin yol geçer hanı olduğu bir ligde yaptıkları ortada. İstatistiklere göre Yasin kat kat daha iyi bu adamdan.
Lens EPL'den geldi o yüzden etkisi çok farklı oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kim narsingh bitmis diyor anlamiyorum adam 26 yasinda ve bizim milli takima karsi hollanda milli takiminda ilk 11 de cikmisti.

alabiliyorsak hemen alalim,ama sanmiyorum.

Son düzenleme:
narsingh rodriges filan olabilir ama en önemlisi bi stoper hemde liderinden.
artik alacaksa alsinlar bi zahmet göz boyama transferi degil gercek bir stoper.
yoksa sampiyonluk sansimiz sifir her zaman hamza bali tutmaz.
rakipler bukadar kötüyken 3 siradayiz, acik ara lider olmamiz lazimdi.
gol pozisyona giriyoruz her mac atiyoruz zaten ama defansta gol yemeden bir mac cikaramiyoruz !

Son düzenleme:
Geçen sene ara transfer döneminde Burak Yılmazı yollayıp yerine o kadar önerilen adam varken kimseyi almayan bi yönetim var çok da şeetmetin.

Yerli olmayan ortalama herhangi birini alsalar öpüp başınızın üstüne koyun yani heleki ülke durumu nedeniyle yabancılar gelmek istemiyorken.

Hollanda ligi gibi defansların ve kalecilerin yol geçer hanı olduğu bir ligde yaptıkları ortada. İstatistiklere göre Yasin kat kat daha iyi bu adamdan.

O eskidendi. Bu sezon öyle kolay kolay gol atılmıyor Hollanda Ligi'nde. Ezbere konuşmayalım lütfen. Ayrıca bu adam santrafor değil. Yarım sezon içinde 10-15 gol atmasını mı bekliyorsunuz?

Croatia+v+Sweden+International+Friendly+k3haPW0-cpnx.jpg

Niye Giovani dos Santos bize gelmedi gol atamadan geri döndü kötü adammıydı biz de yol geçen hanıyız lig olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt