s
Resmi mali tablo icin de algi operasyonu diyorlar..
Aynen
Ultraslan olarak sucuk ekmek yiyelim kanmayalim bu tarz algi operasyonlarina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
s
Resmi mali tablo icin de algi operasyonu diyorlar..
Bütçe açamıyoruz olayına inanmıyorum Chedjou jem endoğan salih umut g. Ontivero gönderilse 4m bütçe açılıyor
Gercek Galatasarayli derken?
Kotu oyunu, kotu hocayi, kotu kadroyu goren ve elestirenler gercek Galatasarayli degilmi?
Renktaş "alacaksa bari bunları alsın" diye de düşünemeyiz. Yanlış transfer öyle ya da böyle çünkü milyonluk kazık olacak adamlar bunlar.Anlamadın mı Can, adam bu yönetim süper lig dışından kimseyi alamaz diyor. Alacaksa da bunları aldın bari diyor. Kimsenin süper ligden oyuncu alma fantezisi yoktur bence. Başımızdaki çapsızlar sebebiyle böyle düşünüyorlar.
Sen niye adami sorguluyorsun Galatasaray sampiyon olacak dediginde elestiriyorsan elestir Sampiyon olacak diyenede karisma ozaman
Hakan DelikanliSa
İnaki Williams geldi mi
Renktaş "alacaksa bari bunları alsın" diye de düşünemeyiz. Yanlış transfer öyle ya da böyle çünkü milyonluk kazık olacak adamlar bunlar.
Beni deli eden şey bile bile bunları onaylamamız.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
taraftar 1 kere futbolcu transferine mani oldu, niasse. o da kisa bir sure sonra dunya paraya premier lige gitti
onun disindaki fikir teatileri onay yahut red olarak gorulmemeli eger niassedeki gibi buyuk bir organizasyonun parcasi degilse
oyuncu alinacak diye haber cikiyorsa ve alinmasi olasi gorunuyorsa taraftarin optimist olmaktan baska sansi yok
ama ben durduk yere super ligden oyuncular oneren cok uye bilmiyorum. ya da transfer onerisinde kadrolara cogunlukla yurtdisindan adam yazmayan gormedim
o yuzden su tavri bir an evvel birakmak gerek, all due respect
Ulan birşey sorucam bizim güya Scout ekibi sadece STSL'de oyamış veya ciddi sakatlık sıkıntısı olan veya ölü yıldızlardan başka bildiği takip ettiği oyuncu yok mu acaba yav
Fransa ligini veya Fransa u-21'i filan izleyen arkadaşlarım varsa adım kadar eminim bu oğlanı görenler kesin etkilenmiştir
Morgan Sanson
Morgan Sanson - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
![]()
Daha yaşı 22 ama oyunu görseniz top class tecrübeli bir ortasaha sanarsınız o derece sakin tecrübeli ve oyun görüşü var
Benim istediğim ortasaha B2B olacak arkadaş böyle adam tek yönlü ya sadece defansif De Jong gibi yada sadece ofansif S10 gibi adamlar istemiyorum
Benim bir ortasahadan istediğim herşeyi ama herşeyi barındırıyor Morgan Sanson bu oğlan yüzünden Montpellier'in kendi taraftarından çok maçlarını izler oldum öyle bir adam
Top tekniği çok çok iyi bileklerini çok iyi kullanır top kontrol edişini görseniz bile vay anasını dersiniz==top kontrolü
Çok iyi top taşır adam geçer çalım atar yani bizim en kötü olduğumuz konunu uzmanı bu oğlan orta alanda adam eksiltir ileri boş alana çok rahat top taşır==Top taşıma,adam geçme
Bitiriciliği çok iyi asistleri çok çok iyi sayılarda bunu attığı gollerden yaptığı asistlerden görebilirsiniz==skor katkısı
hep hücum yönünden bahsettim adam defansif yönü de çok çok iyi derecede fazla asla oyundan kopmaz defansa çok çok şeyler katar==Defansif katkı
Asla oyundan düşmez sanki takımın kaptanı savaşçısı gibi herşeyi yapmaya çalışır ve kesinlikle öyle saçma sapan hatalar filan yapmaz==Konsantrasyon
Belki top class seviyede değilsede pasları gayet iyi çok rahat oyun kurar top çevirir topu dolaştırır==Paslar
Çok çok rahat oyunu açabilir Sanson oyunun sıkıştığı anlarda pasıyla koşusuyla adam eksiltmesiyle hemen sorunu çözer== Oyunu açma-rakip kapanında klidi çözme
Sürekli oyunun içinde adam geçer top çalar kenara iner orta açar ceza sahası içine koşu yapar gol atar yayda top bekler şut atar defansa kadar koşar top kapar
Drogba'nın bir özelliği vardı hücum bölgesi yay civarında çok çok fazla faul alıyordu hıh Sanson'da aynı öyle gol yollarında çok çok faul alır
İnanın 1.5-2 yıldır izliyorum hiç 21 yaşında bir acemi çocuk gibi oynadığını görmedim hep çok çalışkan hep çok iyi her maç olumlu işeri var birsürü
Oyun görüşü soğuk kanlılığı vücut kontrolü topla olan ilişkisi hücumda takıma liderlik yapması inanın hiç 21 yaşında bir çocuk gibi değil ayakları yere sağlam basıyor
Güçlü dayanıklı denebilir kesinlikle cılız filan değil baya baya ikili mücadelerde çoğu zaman ayakta kalan isim oluyor
İnanın herşeyi yapıyor oğlan yav gol atar asist yapar şut çeker oyun kurar defans yapar drinling yapar ileri top taşır gider orta açar herşeyi yapar
gerçekten 21 yaşında olması bir tarafa beni her izlediğimde çok çok etkiliyor bu beyazoğlan
İlkay-Nainggolan karışımı bir adam diyim ben size
birde inanılmaz potansiyelli bir adam Bruma 40 milyon'a arsenal-totthenam'a giderse Sanson 2-3 yılda 50-60 milyona Real Bayern'e gider öyle bir potansiyer var gerçekten bu oğlanda
Sadece yeteneğiyle değil mental anlamda fizik kondisyon anlamında gerek hızıyla gerek çabukluğuyla gerçekten herşey var oğlanda ha gördüğüm bir ekslikliği var mı hava topları gerçekten çok yükseğe sıçrıyamıyor bu yüzden hava topları oranı çok düşüktür maç başına H.T.K'sı 0.4 müş mesela birde paslarını dahada geliştirmesi lazım ha pasları kötü değil ama top class seviyeye çıkacak kadar iyide değil pasları
Şu anda piyasası 5-6 milyon filandır vallahi feda olsun bu oğlan gerekirse
Şu anda Youtube'a giremediğim için size video atamıyorum ama girebilirsem atarım sonradan
Şu formda azıcık futbol bilgime filan güvenen varsa Montpellier'in maçlarını izlesin inanın sizide çok etkileyecek bu oğlan
Bütçe açamıyoruz olayına inanmıyorum Chedjou jem endoğan salih umut g. Ontivero gönderilse 4m bütçe açılıyor
Sa
İnaki Williams geldi mi
bu adami butun dunya biliyor enes
Reis alınamayacak kadar geç değil hala'da işte bizim yöneticiler Ekici peşinde koştuğu için
alinamiyacak kadar gec. hayal kurmayalim bosuna bence. sanssonu buyuk kulubler pesinde. bi ara lyon ve sanirsam psg bu adamin pesindeydi, cok zaman kalmaz bazi premier league kulublerde pesinde olur.Reis alınamayacak kadar geç değil hala'da işte bizim yöneticiler Ekici peşinde koştuğu için
.
?
Ha