Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hep yalan haber yerli oyuncu varkene disardan transfer imkansiz, yabanci oyuncuda nasil olsa ligimizi taniyor yabancilik cekmez mazeretini önümüze sunup onlarida süperligden transfer ederler asil hedef ise bu transferlerden akan komisyon

Türkiyeden transfer yapınca 24 ay boyunca taksitlendirme falan yapıyorsun. Yurtdışından yapınca peşin para ve 6 ayda tüm bonservisin ödenmesini ister. Bence bu yüzden ereni serdarı falan aldı bu beceriksizler

Semih'in osmanli macinda webo'nun attigi ucuncu golde bir hatasi vardi, webo kafayi vururken semih baska dunyada

Bize uzun boylu ve pozisyon bilgisi olan bir stoper lazim, yoksa ikinci devre de gelen gecen bize gol atar

Muslera
Mayke*
Sakho / Subotic / Schar* (Kiralık + opsiyon)
Hakan
Carole
M'Vila*
Tolga
Sneijder
Gabigol / Biabiany* (Kiralık)
Bruma
Vargas* (Kiralık)

Mayke ve M'Vila sözleşmesi biten isimler.

Stoper için yazdığım üç isimde rahatlıkla kiralanabilir opsiyonları ile.

İnter'de malum Gabigol ve Biabiany forma şansı bulamıyor hemen hemen şu ana kadar Gabigol 20 dakika , Biabiany ise 150 şer dakika olmak üzere lig de ve Avrupa da forma giydi , kiralanmaları çok zor olmaz.

Vargas ise bu ara transfer döneminin Shaqiri'si bakalım , umarım sonuç farklı olur çünkü gerçekten forvete ihtiyacımız var.

Iyi guzel hoş bir kadro yapmissin da bu yonetim mi o saydigin isimleri alacak??? zor be gülüm...

Transferin şifresini veriyorum: 3J;

Stevan Jovetic,Tin Jedvaj,Erik Johansson

Yönetim, finansal sıkıntılar nedeniyle oyunculara 3 aydır ödeme yapamıyor. Devre arasında öncelik, transferden çok bu konuda. (Hürriyet)

Muslera
Mayke*
Sakho / Subotic / Schar* (Kiralık + opsiyon)
Hakan
Carole
M'Vila*
Tolga
Sneijder
Gabigol / Biabiany* (Kiralık)
Bruma
Vargas* (Kiralık)

Mayke ve M'Vila sözleşmesi biten isimler.

Stoper için yazdığım üç isimde rahatlıkla kiralanabilir opsiyonları ile.

İnter'de malum Gabigol ve Biabiany forma şansı bulamıyor hemen hemen şu ana kadar Gabigol 20 dakika , Biabiany ise 150 şer dakika olmak üzere lig de ve Avrupa da forma giydi , kiralanmaları çok zor olmaz.

Vargas ise bu ara transfer döneminin Shaqiri'si bakalım , umarım sonuç farklı olur çünkü gerçekten forvete ihtiyacımız var.

Reis ben bu lig için defansa çok yüksek paralar harcamaya gerek duymuyorum mesela Sakho'yu git gerekirse bonservisiyle al iyileşirse yanında Serdar oynar
Mayke dediğin gibi bedava'ya alınır Carole yüksek teklif gelirse sat onuda gerekirse hücumcu bek al J.Willems olur çünki kanatta Bruma çok yalnız kalıyor hücumcu beklerimiz olması lazım
Bizi bu ligde defansımız şampiyon yapmaz hücum gücümüz şampiyon yapar gerçekten defansı ne kadar
M'Vila-Tolga orta sahası hücum anlamında bu ligin belkide en kötü orta sahası olur
4-3-3'e dönersin Tolga önlibero 2 tane dinamik B2B orta saha ile modern taze bir orta saha kurarsın
İşte elimizdeki tüm parayı harcamamız gereken yer HÜCUM hattı
Gabiol'u kiralayabilirsin Iturbe doğru düzgün şans bulamıyor onu alabilirsin
Herşeyden önemlisi böyle net bir golcü lazım bu takıma gerekirse sat Poldi_Sneijder_Selçuk'u filan git tarihinin en pahalı oyuncusunu al ama yeterki adam akıllı bir golcümüz olsun yav

Senin takima olumlu bakmanin sebebi nedir? Ikide bir bu takim sampiyon olacak diyosun neden acaba merak ettim.

Takimin top falan oynadigi yok, hoca desen oyunu okuyamiyor, oyuncu degisiklikleri berbat.

Bunun cevabını dün vermiştim.Süper bir futbola gerek yok şampiyonluk için,psikolojik faktörler daha önemli.

Renktaşlarım geçmiş olsun sanırım bu Mehmet Ekici'yi alacak bizim çapsızlar sürüsü yöneticiler yav 1 haftadır fiyat filan sızmaya başladı buralara demek ciddi ciddi alacaklar vay halimize
Modern ortasaha nasıl olur B2B orta saha nedir takımın ne gibi eksikleri var bunları bilmeyen adamlar transfer yapıyor
Selçuk'tan farkları nedir Ekici'nin muhtemelen daha az ücret alır 26 yaşında ve sık sık sakatlanır + birde saha içinde dahada hayalet olan versiyonu Selçuk'un

Mesela Poldi maç içinde 2-3 kere topla buluşur birinde ya atar ya asist yapar'ya Ekici'de 2-3 kere topla buluşur ama duran top olmazsa atamaz

Sırf duran top kullansın diye'de 2 milyon maaş verirler bu adama

Muslera
Linnes-Caceres-Subotic-Carole
De Jong-Tolga
Vargas-Sneijder-Bruma
Podolski

3 transfer düşük maliyet

Senin takima olumlu bakmanin sebebi nedir? Ikide bir bu takim sampiyon olacak diyosun neden acaba merak ettim.

Takimin top falan oynadigi yok, hoca desen oyunu okuyamiyor, oyuncu degisiklikleri berbat.
Cunku gercek Galatasarayli ve Galatasarayin buyuklugunun farkinda olan bi arkadasimiz

trabzonda iyi takımda bizmi bilmiyoruz anlamadım gitti
oyuncularını biz niye almaya kalkışıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt