Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.689
- 15.629
- 2.108
Verdiklerimizi geri alıyosak burak da gelsin
NKGSDVBS
TapaTalK
NKGSDVBS
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Mayke*
Sakho / Subotic / Schar* (Kiralık + opsiyon)
Hakan
Carole
M'Vila*
Tolga
Sneijder
Gabigol / Biabiany* (Kiralık)
Bruma
Vargas* (Kiralık)
Mayke ve M'Vila sözleşmesi biten isimler.
Stoper için yazdığım üç isimde rahatlıkla kiralanabilir opsiyonları ile.
İnter'de malum Gabigol ve Biabiany forma şansı bulamıyor hemen hemen şu ana kadar Gabigol 20 dakika , Biabiany ise 150 şer dakika olmak üzere lig de ve Avrupa da forma giydi , kiralanmaları çok zor olmaz.
Vargas ise bu ara transfer döneminin Shaqiri'si bakalım , umarım sonuç farklı olur çünkü gerçekten forvete ihtiyacımız var.
Yönetim, finansal sıkıntılar nedeniyle oyunculara 3 aydır ödeme yapamıyor. Devre arasında öncelik, transferden çok bu konuda. (Hürriyet)
Bu tarz haberlerin çıktığı her sezon şampiyon olduk nedense.
Muslera
Mayke*
Sakho / Subotic / Schar* (Kiralık + opsiyon)
Hakan
Carole
M'Vila*
Tolga
Sneijder
Gabigol / Biabiany* (Kiralık)
Bruma
Vargas* (Kiralık)
Mayke ve M'Vila sözleşmesi biten isimler.
Stoper için yazdığım üç isimde rahatlıkla kiralanabilir opsiyonları ile.
İnter'de malum Gabigol ve Biabiany forma şansı bulamıyor hemen hemen şu ana kadar Gabigol 20 dakika , Biabiany ise 150 şer dakika olmak üzere lig de ve Avrupa da forma giydi , kiralanmaları çok zor olmaz.
Vargas ise bu ara transfer döneminin Shaqiri'si bakalım , umarım sonuç farklı olur çünkü gerçekten forvete ihtiyacımız var.
Bu tarz haberlerin çıktığı her sezon şampiyon olduk nedense.
Senin takima olumlu bakmanin sebebi nedir? Ikide bir bu takim sampiyon olacak diyosun neden acaba merak ettim.
Takimin top falan oynadigi yok, hoca desen oyunu okuyamiyor, oyuncu degisiklikleri berbat.
Cunku gercek Galatasarayli ve Galatasarayin buyuklugunun farkinda olan bi arkadasimizSenin takima olumlu bakmanin sebebi nedir? Ikide bir bu takim sampiyon olacak diyosun neden acaba merak ettim.
Takimin top falan oynadigi yok, hoca desen oyunu okuyamiyor, oyuncu degisiklikleri berbat.
Cunku gercek Galatasarayli ve Galatasarayin buyuklugunun farkinda olan bi arkadasimiz
sAlgi operasyonu var beyler
Ona göre hareket edelim