Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski astronomik bir rakama Çin'e gidecek diyorlar...Alman kaynaklı haberler var büyük ihtimal gidecek...

Poldi'den iyi bonservis gelse de maaş bütçesi açmamız lazım yoksa bu para 5m ahmet çalık,3-4 mehmet ekici falan diye harcanır

Poldi'den gelecek 20m euro :
5m Ahmet Çalık
8m Edin Visca
3m Mehmet Ekici
3m Ahmet Oğuz

evet kalan para da menajer parası

bizim dingiller kiralama nedir gercekten bilmiyorlar bilen oldugunuda sanmıyorum

kargalar takımı kiralık adamlardan kurdular cokmu zor kiralamak vargası kirala işte begenirsen satın alırsın

sosyal medyadan tepki göstermek lazım bu komisyonculara baska yolu yok

Ahmet Çalık filan uğraşmayın

Eplden bir kac yedek kiralamak lazım

Nsue/Debuchy Niasse filan

Podolskiden 20milyondan bahsediliyor ama 15 verseler bile hemen gönderilmeli.

gelen 20m'yi en iyi şu şekilde harcardım...8m Vida,5m Delaney,7m Braithwaite

Bugun gazetede okudum : Rize bizden kiraladıgı Emrah Bassan ve Volkan Pala ile yolları ayırmış. Ikıncı yarı bu adamlar da bizde.. Rize gibi bir takımın istemediği vasat, çöp oyuncular Galatasaray kadrosunda. Ulan koskoca UEFA sampiyonu, Super Kupa Sampiyonu ne hale geldi. Allah belanızı versin sizin gibi adamların. Sene bası o kadar soyledik, almayın bu Emrah Bassan ı , işe yaramaz, basınıza bela olur dedik.. Her dediğimiz çıkıyor. Şimdi de Ahmet Calık, M. Ekici diyorlar. Kafayı yemek işten değil. Komisyoncu herifler. Cebinizi değil Biraz takımı dusunun ulannnnn..

Başsan ve Ontiveroyu Antep'e verip Orkan Çınarı takımımıza kazandırmak lazım

2016-12-28 09_12_35-Millionen-Angebot für Podolski-Wechsel von Galatasaray nach China.webp

Podolskiye 20 Milyon veriyorlar. Ayrica 9 Milyon Podolski icin.

Sneijderde 30 Milyona satarsak. 50 Milyon Euro bütce :) (Bonservis icin)

Hic düsünmeden satmak lazim.

Podolskiye 20 Milyon Bonservis veriyorlar. Ayrica 9 Milyon Podolski icin.

Sneijderde 30 Milyona satarsak. 50 Milyon Euro bütce :) (Bonservis icin)

Hic düsünmeden satmak lazim.

20 milyon veriyolarsa düşünmeden sat.

O kadar vericeklerini tahmin etmiyorum. 9-10 milyon euro bile iyidir. 2 oyuncu transferi çıkar. Sağlam stoper ve santrafor alırız.

Umarım gidip o paraları mehmet ekici ahmet çalığa filan harcamazlar ağır küfür ederim.

NKGSDVBS
TapaTalK

Almayın oğlum lan şu adamı Türkiye Liginden stoper mi alınır akıllanmadınız bir türlü.
C0vQqORXgAADGXX.jpg

Poldi den gelen para Komisyonculara gider .. kulubun kasasina gercekte girecek olan maximum 5 milyon.. onu da ahmet calika verirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt