Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim işbilmezlerden kurulu ve başımızdaki adam da dursun.. bu adamın tek olumlu hareketi yok Serdar aziz gibi bir kroniğe 4.5milyon avro verildi bu kadar olur ayıptır ya.İnsanda utanma duygusu olur ben yapamıyorum diye bırakmıyo hala neyin peşindesin ey Dursun

Bir de Aysal batırdı para yok algısı yapılıyor.
1.5 yılda 30 milyon euro sadece bonservislere gömdüler.Aysal paraları yediyse bu 30 milyon euro nereden geldi?

Aynen öyle reis aldıkları adamlardan takıma katkı sağlayan bir Poldi vardı geçen sene öldü Carole desen çok çok geriye gitti Sarbi-Semih kadar gol yediriyor bize Tolga-Serdar desen müzmin sakat statüsünün hakkını veriyorlar Sightorrosn-Großkreurs desen amatör şubelerin yapmayacağı rezillikler Jose-Emrah-Eren-Cavanda-Josue-Donk-Linnes-Jem filan alayı zaten yetersiz oğlu yetersiz reis

Valla hala takımı Ünal Başganın taa 3 yıl önce aldığı adamlar taşıyor Dursunun sene başında alıpda sene ortasına kadar katkı veren transferi yok

Bu yönetim işbilmezlerden kurulu ve başımızdaki adam da dursun.. bu adamın tek olumlu hareketi yok Serdar aziz gibi bir kroniğe 4.5milyon avro verildi bu kadar olur ayıptır ya.İnsanda utanma duygusu olur ben yapamıyorum diye bırakmıyo hala neyin peşindesin ey Dursun

Reis ben demiştim ya arazilerin satışı gerçekleştiği saniye kendi payını cukkalayıp kaçacak Dursun efendi utanmadan çıkıp aynısını dedi

Adamların futboldan spordan anladığı yok tek dertleri arazilerimizi devlete ona buna peşkeş çektirip kendi ceplerini doldrurup kaçıp gitmek

Aslında Çin'e satmalık oyuncular almak lazım. Mesela ver Bastian'a 5 kağıt seneye sat 20'ye.

Aslında Çin'e satmalık oyuncular almak lazım. Mesela ver Bastian'a 5 kağıt seneye sat 20'ye.

Reis aynen öyle ya breziyla'lı adamlara yada kariyerli adamlara kafayı taktılar mesela Poldi alman milli takımının en büyük efsanelerinden adam hertürlü +20 milyon Bastian herzaman en önemli kariyerli topçulardan oldu hertürlü +20 milyon S10 çin'e hayatta gitmez ama MLS'ye gider seneye büyük ihtimalle 7.5 ne bileyim Villa-Eto'o bu adamlar paranın köpeği reis para Çin'deyse koşa koşa giderler çine

Selcuk dan daha bitik bir orta saha söyle deseler Ekici derdim herhalde, saka gibi bizim gerizekalilar da aynen o adamin pesinden kosuyor.

Ahmet Calik'in senin elindeki yetersiz kazma stoperlerden ne türlü bir artisi var da o cocugun pesinden kosuyorsun?

Süperligimizin SÜPER futbolculari sonucta.

Selçuk
Sneijder
Poldi

satsak

----------------------- muslera-------------------
Nsue - Fosu-Mensah - VIDA - pinto
------ Badou ---- de jong ----- Tolga-----
Mirallas---------- llorente------- bruma

böyle takım kursak

Yedekte Epearanu, Uğur, Carole, Yasin filan.

ali naci küçük ‏@nkucukk
Galatasaray'da gündem yoğun
Sürpriz Ayrılıklar...
İmza aşamasına gelen transferler...
Hepsi 14'te Facebook'taki canlı yayınımızda

:D

Kardeş ne Ekici'si ne Ahmet'i ne Kaan Aysal'ı yav

Poldi==>20m =======>Belotti
Sneijder+Selçuk+Hamit+De Jong=====>Omar Abdulrahman+Wylan Cyprien
Yasin+Sinan===>Iturbe

Bruma------Belotti------Iturbe
------Cyprien------Omar-------
--------------Tolga--------------

Yasin+Sinan===>Iturbe

Devre arasinda yapilacak hamleler degil bunlar

FIFA oynamiyoruz

Yasin+Sinan===>Iturbe

Cyprien 30m,Belotti de bir o kadar

U19 bugun U21'i 2 1 yenmis

U21'de golu maiga atmis

Maci Riekerink, yardimcilari ve scout ekibi izlemis

Macin sonuna dogru da ozbek kardesler ve levent yetismis ve izlemis

Maiga ile ilgili karar vermek icin su an toplanti yapiyorlarmis

Bakalim wonderkid ile imzalayacaklar mi :D

Poldi 20e gider ise,

--- Santrafor
--- Sağ Açık
--- Stoper

Alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt